1. Restaurantprofiel
  2. Zes nieuwe deliveroo keukens om te ontdekken
Zes nieuwe deliveroo keukens om te ontdekken

Zes nieuwe deliveroo keukens om te ontdekken

Wat krijg je als je twee topchefs combineert met Deliveroo? Zes nieuwe lekkere keukens, van Oosters streetfood tot Hawaiiaanse poké bowls, elk op restaurant niveau. Ontdek hier de keukens ontwikkeld door de bekende en prijswinnende topchefs Ron Blaauw (Ron Gastrobar) en Michiel van der Eerde (BAUT).

1/ Warung Indo

Deliveroo

Gek op Indonesische street food? Dan is Warung Indo echt iets voor jou! Geïnspireerd door Ron Blaauws restaurant Ron Gastrobar Indonesia, kan je hier de echte Indonesische gerechten in al haar geuren en smaken bestellen. Een culinaire trip naar Indonesië? Met de rijsttafel voor twee kan dat vanaf nu gewoon lekker bij jouw thuis.

2/ Pita Pita Pita

Deliveroo

Bij Pita Pita Pita waan je jezelf te midden van een bruisend marktje in het Midden-Oosten. En daar hoort Oosters streetfood bij. Geïnspireerd door Ron's nieuwste restaurant Nacarat, kan je bij Pita Pita Pita een echte Middle Eastern Feast bestellen. Wat dacht je van gerookte babagaganousch, de Tel-Aviv plate en baklava? Wij zijn grote fan!

3/ Armando's chicken

Deliveroo

Een sappig kippetje omhult met een pittige marinade, dat smaakt! Bij Armando's chicken kan je niet één, niet twee, maar wel drie verschillende huisgemaakte marinades proeven. Met zijn Caribische achtergrond en zijn liefde voor tropische smaken met pit, heeft chef Armando hier een uitzonderlijk concept bedacht met een aantal waanzinnige side dishes. En dat proef je!

4/ Wãha bowl

Deliveroo

Wãha betekent oase. Dat is ook precies waar de Wãha bowl voor staat. Vanuit de gedachte dat vegetarisch de nieuwe norm is, bestaan de Wãha bowls voornamelijk uit plantaardige ingrediënten. Wil je dan toch graag vis of vlees? Just relax, wij regelen het allemaal voor je! De Wãha bowl is hét medicijn na jouw lange dag.

5/ Superbowls by BAUT  

Deliveroo

Niks beter dan een poké bowl bij dit lekker weertje! Bij Superbowls by BAUT kan je rekenenen op een verse, gezonde bowl met veel, heel veel, rauwe groenten. En dat op restaurant niveau! Perfect voor een lunch of avondeten in het park.

6/ Pho Sho by BAUT

Deliveroo

In zijn voorliefde voor de Vietnamese keuken besloot Michiel, chef bij BAUT, aan de originele Pho soep zijn eigen Westerse twist te geven, op een typische BAUT manier! Verse, knapperige groenten en de beste ingrediënten zorgen voor een mini smaakexplosie bij iedere hap. En bij dit lekker warm weer, bestel je gewoon een koude Pho Sho.

Ga je helemaal watertanden van deze top gerechten? Bestel ze hier of ga lekker boulen, borrelen, eten en dansen bij Mooie Boules, de allereerste jeu de boules-foodhall in Nederland.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application