1. Restaurantprofiel
  2. Thoughtful food met een boost positiviteit
Thoughtful food met een boost positiviteit

Thoughtful food met een boost positiviteit

De twee vrienden Philippe en Jorik leerden elkaar kennen op de Hogere Hotelschool. Wat ze na hun opleiding wilde doen wisten ze nog niet precies. Maar één ding wisten ze wel heel zeker en dat was dat ze samen het avontuur Down Under wilden opzoeken. Zo gezegd, zo gedaan. In Nieuw-Zeeland en Australië zagen ze vele verschillende concepten waar iedereen zijn eigen lunch kan samenstellen. Zo werd tijdens hun reis het idee geboren voor Boosty, een salad & sandwich bar. Bij één van de vestigingen in Den Haag, spraken we met Philippe over het verhaal achter Boosty.

Deliveroo

Zowel in Australië als Nieuw-Zeeland zagen de vrienden verschillende lunchrooms waar gezond en lekker eten dat heel snel geserveerd werd centraal stond. Voor Nederlandse begrippen een heel nieuw concept. In grote steden hebben mensen vaak meer haast en minder tijd om te lunchen. Hierdoor wordt vaak voor een makkelijker en minder gezond alternatief gekozen. 'Wij wilden hier verandering in brengen door gezond en lekker eten aan te bieden dat snel bereidt wordt', aldus Philippe.

Deliveroo

Tijdens hun reis kwamen ze allerlei barretjes tegen waar mensen zelf hun salade konden samenstellen. 'Dit vonden we een heel mooi concept, alleen wilden we het wel in onze eigen vorm gieten. En het gangbaar maken voor de Nederlandse markt. Nederland is een echt broodjesland, sandwiches mochten dus niet ontbreken. Alle salades en sandwiches kun je zelf samenstellen, zo heb je precies de ingrediënten erop zitten die jij lekker vindt en waardoor gasten met een allergie of dieet ook bij Boosty kunnen eten!'.

Deliveroo

Boosty, it's not about just serving fresh food. We honestly serve thoughful ingredients with a positive service.

Bij Boosty ben jij zelf helemaal in control over wat je eet. Alle salades en sandwiches worden á la minute bereid en er wordt alleen met dagverse producten gewerkt. Gezond eten vinden wij belangrijk, maar moet altijd gecombineerd worden met lekker eten. 'Eten bij Boosty moet voelen alsof je jezelf verwent', vertelt Philippe terwijl het in de zaak ruikt naar hun heerlijke Chocolate Chip Cookies. Boosty heeft een heerlijke homeblend koffie, welke je  kunt combineren met een guilty pleasure zoals een pain au chocolate, carrot cake of kokos-dadel cake.

Deliveroo

Boosty werkt altijd met een aantal vaste dagverse basisingrediënten en op basis daarvan stel je je eigen broodje of salade samen. Voor de twijfelaars hebben ze de suggestiebroodjes. De Truffel Delight met rosbief, parmigiano reggiano en rucola is de grote favoriet van de klant. De persoonlijke favoriet van Philippe? 'Oh ja, dat is de Asian Tuna. Een sandwich met tonijnsalade, taugé, avocado, cashewnoten en Asian dressing. Een combinatie van ingrediënten die zorgt voor een echte smaakexplosie van Aziatisch, zoet en zout.'.

Deliveroo

Zin in een lunch met alles naar eigen keuze, die gezond is en bovenal erg lekker? Bestel dan hier!

Fotografie: Marina Nicci

Tekst: Ghislaine De Roij

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application