1. Restaurantprofiel
  2. Smaakvol eten zonder schuldgevoel
Smaakvol eten zonder schuldgevoel

Smaakvol eten zonder schuldgevoel

Making it, not faking it! Dat is het motto van de jongens van The Foodmaker. Iedereen kent het nare gevoel na het eten van een snelle, vaak te vette, hap: je zit te vol en voelt je zelfs een beetje schuldig. Na een salade, wrap, broodje of overheelijke huisgemaakte soep van The Foodmaker voel je je niet alleen voldaan, maar ook nog eens super healthy. The Foodmaker is opgezet door eigenaar Lieven Vanlommel, maar vandaag spreken wij met operational manager Rogier Leopold die ons met veel enthousiasme ontvangt.

Deliveroo

Alles begint bij The Foodmaker in hun eigen atelier in Wesserloo in België, waar alles zelf bereid wordt.  Dat het eten vers is staat voorop en smaak staat hoog in het vaandel. Vanuit het atelier in Wesserloo worden alle verse producten vervoerd naar de vestigingen van Foodmaker in Nederland en België. The Foodmaker levert mooi eten voor een redelijke prijs. 'Dit klinkt natuurlijk afgezaagd, maar wij vinden het ook echt', aldus Rogier. Op onze vraag waar de focus op ligt bij The Foodmaker is hij erg stellig: de eerste focus ligt altijd op lekker eten. Het moet smaakvol zijn. Meteen daarna volgt gezond. Bij ons kan je er zeker van zijn dat er geen enkele vreemde toevoeging in de gerechten zit. We willen dat de klant zich fijn en lekker voelt na een lunch van ons. Tot slot, VERS. Maar dat is voor ons een gegeven,'vertelt een toegewijde Rogier.

Deliveroo

The Foodmaker heeft een mooie en lange familiegeschiedenis. Al sinds 1925 is de familie Vanlommel in de weer met verse groenten. Lievens grootvader verkocht in die tijd al verse groenten op zijn fietsje en ging dan bij de klanten langs. Ook nu drijft het bedrijf nog op de familieband: de moeder van Lieven is nog steeds nauw betrokken bij het bedrijf en is samen met Lievens partner conceptontwikkelaar van The Foodmaker. Alle overheerlijke salades en soepen worden dus samengesteld door deze twee creatieve en culinaire breinen. Eten met een stukje geschiedenis dus...

Deliveroo

Zin in een huisgemaakt vers broodje of soepje dat ook nog eens super gezond is? Of een overheerlijke salade of wrap met alleen maar verse ingrediënten? Voor €3,50 heb je al een lekkere én gezonde kop soep. Een bedrag waar je het thuis nog niet eens voor maakt. Aanrader van Rogier: De Thai Kokos, favoriet onder onze klanten en het personeel. Maar ook broodjes als de sandwich Roman Caesar, of de Hot Mexicano Wrap zijn echte aanraders. Werk aan je weerstand én stil je honger met smaak bij The Foodmaker.

Smaak dit naar meer? Bekijk het menu van The Foodmaker hier!

Tekst: Ghislaine De Roij

Fotografie: Annick Meijer

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application