1. Restaurantprofiel
  2. Koken con amore met TUTTIGUSTI
Koken con amore met TUTTIGUSTI

Koken con amore met TUTTIGUSTI

Twee Italianen die elkaar pas leerden kennen in Nederland: zo begon het verhaal van Jonni en Giacomo van TuttiGusti. Vier jaar geleden liet Jonni Italië achter zich om zijn grote liefde achterna te gaan. De uit Toscane afkomstige Giacomo kwam via zijn vele reizen terecht in Utrecht. Uiteindelijk voelde hij zich zo thuis in Utrecht dat hij bsloot om er ta gaan wonen. De link tussen de twee heren? Dat is de vriendin van Jonni. Zij leerde Giacomo kennen op de Nederlandse talenschool en zijn sindsdien de twee dikste vrienden. Het begin van een mooi verhaal mét succes…. TuttiGusti was geboren!

Deliveroo

De plannen werden gesmeed. Beiden wilden ze graag eigen baas zijn en misten een écht Italiaans restaurant in Utrecht. Een restaurant dat de échte Italiaanse La dolce vita-levensstijl uitdraagt. Er zijn wel wat restaurants gerund door Italianen, maar voornamelijk door de vorige generatie. Jonni en Giacomo wilden het moderner aanpakken.  De deuren zijn nu 1,5 jaar geopend en het loopt vanaf begin af aan storm. 'Echte Italianen komen hier graag. Ze missen écht Italiaans eten en komen hier dan toch een beetje 'thuis'. Voor ons is dat een teken dat we goed bezig zijn', legt een toegewijde Giacomo uit.

Deliveroo

De recepten zijn authentiek en komen allemaal rechtstreeks uit Italië. Zo is de Parmigiana di Melanzane gebaseerd op een oud recept van Jonni's grootmoeder. Voor dit gerecht heb je veel tijd nodig en daarom beginnen ze er de avond ervoor al aan: de aubergine wordt bestrooid met speciaal zout en moet goed intrekken en omgedraaid worden. Een heel karwei, maar dat proef je! Ook de tomatensaus wordt op typisch Italiaanse wijze bereid en suddert vier á vijf uur in de pan. Ook de pizza's zijn met zorg samengesteld. Giacomo vertelt: 'Toen we net opengingen hebben we maanden geëxperimenteerd om zo de perfecte pizza te creëren. We oefenden met verschillende soorten bloem, leveranciers en ingrediënten. Ook vinden we het leuk om de klant te verrassen met niet-alledaagse ingrediënten en zetten we regelmatig iets verrassends op de kaart,'.

Deliveroo

De ingrediënten zijn allemaal vers waarvan het grootste gedeelte uit Italië komt. Je ervaart dus de smaak van typische Italiaanse kaas en ham. Dit wordt gewaardeerd, want elke avond zit het knusse restaurantje tjokvol. Ze begonnen met z'n twee, maar staan ondertussen al met vijf man sterk. Elk gerecht wordt overgoten met smaak, liefde en toewijding.

Deliveroo

Wil je het echte Italië ervaren vanaf je luie bank? Bestellen kan!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application