1. Restaurantprofiel
  2. Gezonde voornemens? Aan deze 5 kun je je wél houden!
Gezonde voornemens? Aan deze 5 kun je je wél houden!

Gezonde voornemens? Aan deze 5 kun je je wél houden!

Uit een onderzoek van ING blijkt dat 28% van ons goede voornemens maakt om meer te sporten, 25% wil afvallen en 18% van de Nederlanders wil gezonder eten. In 2016 is gebleken dat slechts 1 op de 6 deze gezonde goede voornemens heeft volgehouden. Stel jezelf niet teleur door onrealistische doelen te stellen en belachelijke diëten te volgen. Begin met kleinere, realistische gezonde stappen.

We hebben aan een aantal van onze gezonde restaurants om tips gevraagd die we allemaal kunnen toepassen in ons leven. Zoals het investeren in een goede herbruikbare waterfles om het drinken van voldoende water zo gemakkelijk mogelijk en on top of our mind te maken (ode aan de Dopper). Wat raden onze restaurants aan als gezonde opties?

En vergeet niet, het is makkelijk om gezonde gerechten te vinden op Deliveroo - zoek op de optie 'Healthy Food' tijdens het zoeken naar eten.

1. Eet eten gevuld met voedingsstoffen zoals zalm, spinazie en zoete aardappel

Deliveroo

Snacken is gevaarlijk... Voeg ingrediënten toe aan je maaltijd die boordevol zitten met goede voedingsstoffen. Hierdoor zit je langer vol en neig je minder snel naar een snack. Dankzij de goed gevulde salades van Venkel in Amsterdam zing je het wel even uit!

2. Je nieuwe beste vriend: soep!

Deliveroo

Wanneer het 2 graden is buiten en donker om half vijf willen we allemaal burgers, pizza en chocola. Grijp in voordat het te laat is! Koop een staafmixer en maak zelf soep! Dit is een briljante manier om die zielige vergeten groene groeten in je groentela een podium te geven. Ze verdienen het!

3. Kies elke week ander 'healthy food'

Deliveroo

Het maakt niet uit of je thuis kookt, bestelt of uit eten gaat... maar maak gezond eten spannend. Kies elke keer iets anders, iets wat je niet kent. Hoe meer je leert over verschillende voedingsmiddelen, hoe meer je wilt experimenteren. Inktvis zit vol met B12, supergezond! Bestel hem gebakken in citroenolie bij Rhodos in Delft. Hmm!

4. Hydriateer met afterparty seizoen juices

Deliveroo

Wissel je ochtend jus'd'orange in voor een cold pressed juice. Drink bijvoorbeeld een 'Force of Nature' van de Juice Brothers in Amsterdam of Haarlem en je kunt de wereld weer aan. Een sap vol met kool zorgt ervoor dat je je dag begint met een energie-boost.

5. Ontdek wat voor jou werkt

Deliveroo

Spring niet meteen in op de eerst beste voedingstrend die voorbijkomt. Een gelimiteerde gluten inname werkt voor sommige, voor de volgende werkt het eten van minder vlees en de derde leeft op van ontbijten als een koning. Neem de tijd om te ontdekken waar jij je goed bij voelt.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application