1. Restaurantprofiel
  2. Een Amerikaanse allemansvriend
Een Amerikaanse allemansvriend

Een Amerikaanse allemansvriend

Iedereen kent het wel: je hebt een paar glazen bier op en zin in een lekkere stevige hap. Niks is dan zo fijn als een burgertje knallen. Hier begon het verhaal van Hudson dan ook. Een kroeg waar je een goed gevulde burger kon bestellen als je trek had. Dit bleek al snel een razend succes te zijn, want de burgers waren niet aan te slepen. Eigenaar Alain Reestman vertelt ons met liefde over de kracht van zijn Hudson Bar & Kitchen.

Deliveroo

Het idee van Alain en zijn compagnon Marc was een restaurant met een echte Amerikaanse invloed. Ze startten met een klein eetcafé in het Haagse Statenkwartier en zijn nu uitgegroeid tot een horecaketen met maar liefst negen vestigingen. In Rotterdam, Naaldwijk, Noordwijkerhout, Almere, Zoetermeer, Kijkduin en op twee locaties in Den Haag kunnen mensen genieten van ongedwongen American dishes. 'Hudson is een allemansvriend.', vertelt Alain. 'We hebben voor ieder wat wils, van driegangenmenu's en snelle burgers tot een gevarieerd menu voor vegetariërs. Wij willen dat iedereen bij ons terecht kan.', aldus Alain.

Deliveroo

Niets komt uit een potje bij Hudson. De kracht van Hudson is dat ze alleen werken met zelfgemaakte producten. Voor alles hebben ze hun eigen zogenoemde 'geheime recepten'. Hun meest bekende burger heet niet voor niets The famous Hudson Burger en bestaat uit een rundvleesburger met daarop bacon, cheddar, tomaat, ui, sla, krokante uitjes en hun beroemde Hudson-saus. Ook staat Hudson bekend om hun heerlijke friet: superkrokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Onder het personeel worden de patatten ook wel 'eetbare lepeltjes' genoemd. Ze zijn namelijk gesneden in de vorm van een schepje, erg handig om makkelijk mayonaise te scheppen.

Deliveroo

Amerika staat niet echt bekend om zijn vegetarische keuken, maar bij Hudson kunnen vegetariërs hun hart ophalen. Sterker nog, de oude chef-kok werkt momenteel voor De Vegetarische Slager en samen met hem is gekeken naar lekkere vegetarische gerechten die passen bij de Amerikaanse Bar & Kitchen. De Vegaburger is gemaakt op basis van plantaardige eiwitten en zelfs zo goed dat hij bijna niet van echt vlees te onderscheiden is. Ook de Vegetarische Chili is ontzettend populair. 'Je hoeft bij ons niet bang te zijn dat je te weinig krijgt. De porties zijn typisch Amerikaans, dus big & extra large!' De keus uit hamburgers is grandioos: van een simpele burger tot ultradeluxe.

Deliveroo

Staat het water je al in de mond? Bekijk de kaart en bestel meteen!

Fotografie: Annick Meijer

Tekst: Ghislaine de Roij

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application