1. Restaurantprofiel
  2. Chefwaardig eten bij ‘Moving Circus’ Baut Paradijs
Kip is hip

Chefwaardig eten bij ‘Moving Circus’ Baut Paradijs

Naast het feit dat je bij BAUT Paradijs heerlijk kan eten, is het concept BAUT een hele beleving op zich. Eigenaar en oprichter Michiel van der Eerde, bekend van het programma MasterChef op RTL5, begint enthousiast te vertellen over het concept BAUT: "BAUT is een moving circus vol surprises, een echt pop-up restaurant. We zochten naar lage investeringen en wilden een niet te veel verwachtingen creëren, zodat de verrassing extra groot was." En die verrassing is er: BAUT is een ware mix tussen bar, restaurant, terras, muziek, kunst en events, maar eten blijft de kern!

Deliveroo

BAUT is ontstaan ten tijde van de crisis: "de crisis heeft ons inventief gemaakt", volgens Michiel. "Wij gingen veilingen en kringlopen af voor ons interieur. De kernwaarden zijn altijd duidelijk geweest: wij staan voor service, kwaliteit, tijdelijkheid en reuring." BAUT vestigt zich in tijdelijke ruimtes, zo worden kantoren bijvoorbeeld omgebouwd tot een waar sfeervol restaurant. Om de zoveel tijd heb je dus steeds een vernieuwende ruimte, maar je weet wat je krijgt want de kernwaarden blijven hetzelfde. Deliveroo verhuist dus steeds met BAUT mee, zodat wij deze heerlijkheden nog steeds bij jullie thuis op tafel kunnen toveren.

Deliveroo

Dat kwaliteit belangrijk is voor Michiel komt weer naar voren als we beginnen over het bestellen van eten aan huis. Michiel neemt geen enkel risico en kwaliteit staat ook hier voorop. "Wij leveren alleen gerechten aan huis waarvan we weten dat de kwaliteit gegarandeerd blijft. Voor het eten van de echte kaart, moet je dus gewoon gaan genieten van de gehele beleving die het BAUT-restaurant te bieden heeft. Maar BAUT biedt je ook de mogelijkheid een gerecht aan huis te ontvangen, bereid door een echte chef. Zowel voor lunch als diner. Op Deliveroo kan je kiezen uit de populaire Poké bowl of de Pho. De Poké bowl kan je zelf samenstellen voor een zachte prijs. Er wordt gewerkt met producten die verser dan vers zijn. Je kan je bowls samenstellen met hoofdproducten als slow-cooked kip, tonijn, zalm, garnalen, maar ook tofu voor de vega's. Ook wat betreft de Pho Sho is er keuze te over. Je kunt kiezen tussen beef, ei, garnalen en kip, die vervolgens worden verrijkt met rijst, groente en quinoa.

Deliveroo

Er zijn talloze redenen om te genieten van alles wat BAUT te bieden heeft: zowel via Deliveroo als op locatie. Mocht je op een luie vrijdag na werktijd zin hebben in iets lekkers, gezonds én chefwaardigs, dan is BAUT wat je zoekt. Dit geldt dus ook voor wat je bestelt bij BAUT: alle culinaire kooktechnieken die de chefs in zich hebben, worden toegepast op de gerechten en dat proef je! Niks komt uit een potje.

Deliveroo

Loopt het water je in de mond en meteen zin om je eigen bowl samen te stellen? Of meer trek in zo'n heerlijke Pho Sho? Of liever een Superbowl?

Fotografie: Annemarie Dekker

Tekst: Ghislaine de Roij

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application