1. Restaurantprofiel
  2. 7 dagen per week, met alles voor iedereen: Club Vers
7 dagen per week, met alles voor iedereen: Club Vers

7 dagen per week, met alles voor iedereen: Club Vers

Op een steenworp afstand bij station hogeschool in Den Haag vind je het fris ogende restaurant 'Club Vers'. Al had ik er al enige verwachtingen van na het zien van hun Instagram (echt, neem een kijkje!), overtrof het mijn verwachtingen. Over het interieur is goed nagedacht, de kleuren zijn fris en alles ziet er foto vriendelijk uit. Je begrijpt gelijk waarom het een plek is waar mensen graag even neerstrijken op elk tijdstip van de dag.

A piece of the pie for everyone

Na een grote comfortabele stoel bij het raam uitgekozen te hebben vertelt Bob, manager van Club Vers sinds een paar maanden, mij onder het genot van een cappucino waar het allemaal begon. Eigenaresse Sara miste in Den Haag een zaak waar ze gezond maar ook écht ontzettend lekker kon eten. In de zomer van 2016 begon ze daarom Club Vers aan het plein aan de Stationsweg. Al was het Sarah's droom om een lunchroom te openen, is ze met Club Vers van 's ochtends vroeg tot laat open en dat bevalt goed. Je kan er overal voor terecht: vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, met iedereen kan rekening gehouden worden.

Deliveroo

Goed vertoeven voor zowel studenten en zakenlui

Bob vertelt mij dat het bij Vers af en aan loopt met studenten van de Haagsche Hogeschool en Universiteit Leiden. Je kan er namelijk ook goed studeren, en ze komen graag voor de goede koffies. Met de kantoren in de buurt zijn er ook veel zakenlunches. Als ik vraag wat Bob's favoriet is antwoordt hij zonder ook maar enige twijfel de spinazie waffel met gerookte zalm, sriracha mayonaise en spiegelei. Wat Bob betreft #1 op de menukaart! Via Deliveroo verkocht Club Vers oneindig veel healthy pancakes, wat wat ons betreft ook echt een must eat is.

Deliveroo

Kijk uit naar de lente (vanaf het terras)

Per 6 maart beginnen ze met een nieuwe menukaart, waarin simpel lekker en gezond centraal staat. Bovendien gaat richting de lente het terras weer in gebruik, waar je als ik Bob moet geloven heerlijk in het zonnetje kan zitten. Het terras staat twee kanten op dus kan jij lekker met het zonnetje meedraaien. Sapje of wijntje erbij, zie je jezelf al zitten?  

Deliveroo

Laat je verrassen, gezond was nog nooit zo lekker bij Club Vers.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application