1. Promoties
  2. Non-Dairy, Ben & Jerry’s!
Non-Dairy, Ben & Jerry’s!

Non-Dairy, Ben & Jerry’s!

FINALLY! Onze gebeden zijn gehoord. Maandenlang, als het niet jaren zijn, werd er door vele diervriendelijke bewoners van ons landje gesmakt naar ijs wat ook vegans konden eten. Dus luisterde onze vrienden Ben & Jerry's, want ze zijn de beroerdste niet. Als in de lijn der verwachtingen lag zijn de vegan smaken heerlijk, en heb je de keuze uit Chocolate Fudge Brownie, Peanut Butter & Cookies en Chunky Monkey. Fairrukkelijk!

Never enough chocolate

Wanneer je een Chunky Monkey bestelt kun je bananenroomijs, walnoten en chocobanaantjes verwachten. LOVE IT! Ga je voor nog meer chocolade en kies je de Chocolate Fudge Brownie dan krijg je 'een pint' met chocoladeroomijs (say no more) en stukken chocolate fudge brownie. Meer een peanutbutter kind of person? Wat dacht je van vanille ijs en koekjes met chocoladesmaak en een pindakaas swirl…

Best vegan ice cream ever!

De lactosevrije smaken worden gemaakt met almond milk en zijn 100% gecertificeerd vegan. Elk hapje bezorgd je de Ben & Jerry's euforie die je van ze gewend bent. Zelf zeggen ze er zeker van te zijn dat het het lekkerste non-dairy ijs ooit is.

Vanaf 5 februari zijn deze twee toppers te vinden op Deliveroo. En omdat we weten hoe schandelijk snel zo'n bak ijs op kan gaan, betaal je voor twee stuks €12,50. En: free delivery! Genieten geblazen.

Nu proberen? GO GO GO!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application