1. Promoties
  2. Voor elke Rotterdammert: Een Gers Bakkie Roffa
Voor elke Rotterdammert: Een Gers Bakkie Roffa

Voor elke Rotterdammert: Een Gers Bakkie Roffa

Mot je ook een bakkie gers? Ja joh! Hoe kan je daar nou nee tegen zeggen. Ben & Jerry's komt met een bakkie speciaal voor alle Rotterdams: het Gers Bakkie Pleur. Gers betekent cool, het bakkie is de pint (maar dan zonder pleur). Een wereldprimeur, deze pint? Ja zeker. Gers Bakkie Roffa is het allereerste ijsje van Ben & Jerry's speciaal ontworpen voor een stad. Stadsdichter van Rotterdam, Derek Otte, kreeg de eer om zijn ode aan 'de Rotterdammer' op de achterkant van elke pint te zien schitteren.

Niet lullen maar poetsen

Met 170 nationaliteiten is Rotterdam een stad van alle smaken mensen. Rotterdam staat er bekend om, en draagt die trots. En terecht. Één op de vijf Rotterdammers doet iets om een ander te helpen. Pak en beet steken zo'n 170.000 Rotterdammerse vrijwilligers de handen uit de mouwen voor elkaar en hun Rotjeknor. Elkaar helpen mag dan wel niets nieuws zijn voor een Rotterdammers, het is wel iets waar even bij stil gestaan mag worden en wat best gevierd mag worden. En hoe doe je dat beter dan met een Gers Bakkie Roffa.

Daaro, hiero

Ben & Jerry's en Rotterdammersvoorelkaar bundelen hun krachten en starten een campagne om nog meer vrijwilligers aan boord te krijgen. Alle opbrengsten van het ijsje worden gebruikt om nog meer Rotterdammers te overtuigen om zich in te zetten voor elkaar én voor de stad. Zoals je gewend bent van Ben & Jerry's is het ijs enorm goed te nassen: de smaak is caramel, met een caramel swirl en chocolate covered caramel chunks. Dit wil je. Én bij het bestellen steun je dus ook nog eens je stadje. Verwen jezelf en wees geen geebekop, bestel met een klik op de knop!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application