1. Promoties
Actievoorwaarden Deliveroo Valentijn Verlovingsring promotie

REGELS VOOR DE AANBIEDING VAN DELIVEROO

Dit zijn de algemene voorwaarden ('Regels') die van toepassing zijn op de Promotie van Deliveroo Valentijn Verlovingsring Promotie ('Promotie'). Door deel te nemen aan de Promotie gaat elke deelnemer akkoord met deze Regels en bevestigt hij/zij de Privacyverklaring van Deliveroo op https://deliveroo.nl/nl/privacy te hebben gelezen en begrepen.

  1. Aanbieder: Deliveroo Netherlands B.V., een bedrijf opgericht en geregistreerd in Nederland, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het registratienummer 63605929 en geregistreerd kantooradres op Raamplein 1, 1016 XK Amsterdam, en een vestiging op Raamplein 1, 1016 XK Amsterdam ('Deliveroo').
  2. Deelnametermijn: De Promotie is beschikbaar voor deelname vanaf [00.01 uur] (lokale tijd in Nederland) op [14/02/2022] tot [23.59 uur] (lokale tijd in Nederland) op [14/02/2022] ('Deelnametermijn').
  3. Deelnamevoorwaarden:
  1. Om deel te nemen aan de Promotie moeten deelnemers op het moment van deelname wettelijke inwoners van Nederland zijn en ten minste 18 jaar oud zijn.
  2. [Voor deze Promotie geldt een limiet van één (1) deelname per persoon.]
  3. Een internetverbinding is vereist om aan de Promotie deel te nemen.
  4. Deliveroo behoudt zich het recht voor om op elk moment bewijs op te vragen in een vorm die Deliveroo noodzakelijk acht dat de deelnemer in aanmerking komt voor deelname.
  5. [De Promotie is alleen in de volgende gebieden beschikbaar: [x]].
  1. Wie niet in aanmerking komt voor deelname: De volgende personen komen niet aanmerking om aan de Promotie deel te nemen: (i) een werknemer of een andere persoon die in dienst is van Deliveroo of een aan haar gelieerde onderneming; (ii) leden van het gezin en/of huishouden (al dan niet familie) van een van deze personen; en (iii) iedereen die beroepshalve betrokken is bij de uitvoering of het beheer van de Promotie.
  2. Hoe deelname werkt: Om deel te nemen aan de Promotie moeten de deelnemers de volgende stappen doorlopen tijdens de Deelnametermijn:
  1. Log in op het Deliveroo-account van de deelnemer op www.deliveroo.co.uk of de Deliveroo-app, plaats een in aanmerking komende bestelling voor de Verlovingsringprijs of een in aanmerking komende bestelling voor de Voucherprijs. Alleen bestellingen gedaan in het restaurant Pizza Beppe Nassaukade 379 H, Amsterdam, 1054AD komen in aanmerking voor de Verlovingsring Prijs.
  2. Een "in aanmerking komende bestelling" is een betaalde en bezorgde Deliveroo-bestelling, die het menu-item 'Pizza Margherita Love' moet bevatten, geplaatst bij een van de volgende genoemde restaurants:
  1. Pizza Beppe Roelof Hartstraat 27H, Amsterdam, 1071VG
  2. Pizza Beppe Middenweg 23, Amsterdam, 1098AB
  3. Pizza Beppe Vleutenseweg 124, Utrecht, 3532HM
  4. Pizza Beppe Hardebollenstraat 10, Utrecht, 3512TP
  5. Pizza Beppe Nassaukade 379 H, Amsterdam, 1054AD
  6. Pizza Beppe Jan van Scorelstraat 33, Utrecht, 3583CK
  7. Pizza Beppe Van Woustraat 47, Amsterdam, 1074AC
  1. De deelnemer moet het menu-item 'Pizza Margherita Love' bestellen.
  2. De deelnemer moet het vakje 'Ik maak graag kans op een gratis verlovingsring of tegoedbon en accepteer de algemene voorwaarden' aanvinken wanneer hij het menu-item 'Pizza Margherita Love' toevoegt aan zijn in aanmerking komende bestelling.
  3. Een "in aanmerking komende bestelling voor de verlovingsringprijs" betekent een in aanmerking komende bestelling die is geplaatst in het volgende genoemde restaurant:
  4. Pizza Beppe Nassaukade 379 H, Amsterdam, 1054AD
  5. Een "in aanmerking komende bestelling voor de waardebonprijs" betekent een in aanmerking komende bestelling die wordt geplaatst in een van de volgende genoemde restaurants:
  1. Pizza Beppe Middenweg 23, Amsterdam, 1098AB
  2. Pizza Beppe Vleutenseweg 124, Utrecht, 3532HM
  3. Pizza Beppe Hardebollenstraat 10, Utrecht, 3512TP
  4. Pizza Beppe Roelof Hartstraat 27H, Amsterdam, 1071VG
  5. Pizza Beppe Jan van Scorelstraat 33, Utrecht, 3583CK
  6. Pizza Beppe Van Woustraat 47, Amsterdam, 1074AC
  1.  Prijzen: Er zijn zeven (7) prijzen te winnen in deze Actie ("Prijzen"). De Prijzen bestaan uit:
  1. Eén (1) Verlovingsring ("Verlovingsring Prijs") met een waarde van €1.500;
  2. Zes (6) €50 Deliveroo Vouchers (Voucher Prijs") ;
  1. Promotievoorwaarden: De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de Promotie:
  1. De Prijs kan niet worden overgedragen of uitgewisseld en er wordt als alternatief geen geld aangeboden. Indien Deliveroo dit echter passend acht, of indien dit noodzakelijk is om redenen die buiten de macht van Deliveroo liggen, dan kan de Prijs naar goeddunken van Deliveroo worden gewijzigd of door een geschikt alternatief worden vervangen.
  2. De tegoedbonprijzen zijn onderworpen aan de tegoedbonvoorwaarden van Deliveroo en zijn geldig tot 14/02/2023 om 23:59 uur. De winnaar moet ervoor zorgen dat hij/zij op de hoogte is van eventuele toepasselijke vervaldatums.
  1. Winnaar selectie:
  1. Verlovingsring Prijs: De Verlovingsring Prijs zal worden geplaatst in één (1) willekeurig gekozen in aanmerking komende Verlovingsring Prijs Kwalificerende Bestelling tijdens de Deelnameperiode. De Verlovingsring-prijs heeft een waarde van € 1.500. Deliveroo doet geen andere uitspraken over de aard van deze prijs.
  2. Alle andere Prijzen: Alle in aanmerking komende Voucher Prize Qualifying Orders zullen worden opgenomen in een willekeurige trekking. Zes (6) winnaars zullen willekeurig worden geselecteerd uit alle in aanmerking komende inzendingen binnen 7 werkdagen na het einde van de Deelnameperiode. De winnaars ontvangen de tegoedbon-prijzen.
  1. Kennisgeving aan de winnaar: 
  1. Verlovingsring Prijs: De winnaar die de Verlovingsring-prijs in zijn tas ontvangt, wordt geacht op de hoogte te zijn gesteld van zijn Prijs.
  2. Alle andere Prijzen: De winnaars zullen binnen 7 werkdagen na het einde van de Deelnameperiode op de hoogte worden gebracht via een van de contactgegevens die gekoppeld zijn aan het Deliveroo-account van de winnaar. Deliveroo zal redelijke inspanningen leveren om binnen dit tijdsbestek contact op te nemen met de winnaar, maar het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om zijn of haar voicemail en e-mailaccount, inclusief eventuele map met ongewenste e-mail, in de gaten te houden voor ontvangst van de kennisgeving.
  1. Het claimen van de Prijs: (i) met betrekking tot een Verlovingsring-prijs, wordt de winnaar die de Verlovingsring-prijs in zijn tas ontvangt geacht zijn Prijs te hebben geaccepteerd, en (ii) met betrekking tot de Voucher-prijzen, dient de winnaar de Prijs te accepteren door binnen twee (2) werkdagen na de datum van de oorspronkelijke kennisgeving van de winnaar te bevestigen dat hij in aanmerking komt en de Prijs accepteert. Elke Prijs heeft een tijdslimiet en daarom kan het niet aanvaarden van de Prijs binnen de gestelde termijn leiden tot het verlies van de Prijs.
  1. Levering van de Prijs:
  1.  Elke tegoedbonprijs zal per e-mail naar het e-mailadres van de winnaar worden verzonden binnen vijf (5) werkdagen na de datum waarop de oorspronkelijke winnaar aanspraak heeft gemaakt op de prijs in overeenstemming met artikel 9 hierboven.
  1. Publiciteit: Door aan deze Promotie deel te nemen gaat elke deelnemer ermee akkoord dat de deelnemer op verzoek deelneemt aan redelijke publiciteit in verband met de Promotie en dat Deliveroo het recht heeft (maar niet verplicht is) om de naam en de afbeelding van de deelnemer te gebruiken voor dergelijke publiciteit. Elke deelnemer gaat ermee akkoord dat Deliveroo elke afbeelding, video, tekst of andere inhoud die is ingezonden of op een website is geüpload in verband met deze Promotie mag delen, publiceren of promoten op haar zakelijke website, blogs of op haar Facebook-, Instagram- of Twitter-account.
  2. Aansprakelijkheid: Deliveroo is niet aansprakelijk voor: (i) enig verlies dat niet is veroorzaakt door Deliveroo (of een persoon die handelt namens Deliveroo); (ii) enig verlies dat is veroorzaakt door een gebeurtenis of omstandigheid die buiten de redelijke macht van Deliveroo ligt; (iii) enig verlies van winst of inkomsten, verlies van verwachte besparingen of verlies van goodwill; of (iv) het niet beschikbaar zijn van de website of de app van Deliveroo. Niets in deze Regels beperkt of sluit echter de aansprakelijkheid van iemand uit voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door nalatigheid, voor fraude of voor zaken waarvoor het beperken of uitsluiten van de aansprakelijkheid onwettig zou zijn. In het bijzonder hebben consumenten wettelijke rechten met betrekking tot producten die gebrekkig, of niet zoals beschreven, zijn en diensten die niet met redelijke zorg en bekwaamheid worden uitgevoerd. Deze wettelijke rechten zijn ter aanvulling van, en worden op geen enkele manier beïnvloed door, bepalingen die in deze Regels zijn opgenomen. Aanvullend advies over consumentenrechten is verkrijgbaar bij de Autoriteit Consument en Markt (https://www.acm.nl/nl).
  3. Geen onderschrijving: Deze Promotie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, beheerd door of geassocieerd met Facebook, Instagram of Twitter ('Sociale netwerken') of een andere derde partij. De toegang tot Sociale netwerken is te allen tijde onderworpen aan de voorschriften, voorwaarden en het beleid van het betreffende Sociale netwerk. Voor zover toegestaan op grond van de toepasselijke wetgeving zijn de Sociale netwerken en elk ander social media platform waarop de Promotie wordt aangekondigd tegenover niemand aansprakelijk in verband met of voortvloeiend uit de Promotie, ongeacht de oorzaak, waaronder voor eventuele kosten, uitgaven, schade en andere aansprakelijkheden.
  4. Hindering van de Promotie: Elke poging om de inhoud of de legitieme uitvoering van deze Promotie opzettelijk te schaden of te ondermijnen is verboden en is mogelijk in strijd met het strafrecht en/of het burgerlijk recht. In dit geval behoudt Deliveroo zich al haar rechten en rechtsmiddelen voor.
  5. Annulering en wijziging: Deliveroo behoudt zich het recht voor om de Promotie en/of deze Regels te wijzigen, op te schorten of te annuleren indien zij dit noodzakelijk of gepast acht, ook als sprake is van een daadwerkelijke of verwachte schending van de toepasselijke wetgeving of indien een wijziging, opschorting of annulering noodzakelijk is als gevolg van een gebeurtenis die buiten de redelijke macht van Deliveroo ligt.
  6. Diskwalificatie: Zonder af te doen aan de beschikbare opties voor Deliveroo behoudt Deliveroo zich het recht voor om op elk moment inzendingen of deelnemers (inclusief de winnaar) te diskwalificeren die volgens Deliveroo in strijd zijn/handelen met deze Regels, toepasselijke wetten, voorwaarden waarnaar in deze Regels wordt verwezen of de intentie van de Promotie.
  7. Openbaarmaking van de gegevens van de winnaar: Door aan deze Promotie deel te nemen erkent elke deelnemer dat zijn of haar achternaam en woonplaats in het geval van winst kunnen worden gedeelde met personen die daarom vragen, voor zover dit wettelijk is toegestaan. Elke deelnemer kan bezwaar maken tegen het op deze manier beschikbaar stellen van zijn of haar gegevens, of kan vragen dat minder gegevens beschikbaar worden gesteld door contact op te nemen met Deliveroo via de contactgegevens aan het einde van deze Regels. Indien hiervan sprake is erkent de deelnemer dat Deliveroo de relevante gegevens en de inzending van de deelnemer desondanks aan de Stichting Reclame Code kan bekendmaken indien zij hiertoe verplicht is. Dit kan gebeuren wanneer Deliveroo moet aantonen dat het de geadverteerde prijzen daadwerkelijk heeft toegekend. Om de gegevens van de winnaars op te vragen moeten aanvragers binnen drie maanden na afloop van de Promotie een verzoek indienen bij . De gegevens worden pas bekend gemaakt (indien dit wettelijk is toegestaan) nadat de Prijzen geldig zijn opgeëist.
  8. Toegang tot deze Regels: Elke website waarop deze Regels zijn gepubliceerd is alleen bedoeld om te worden geraadpleegd vanuit Nederland en waar dit wettelijk is toegestaan. Deliveroo garandeert niet dat informatie met betrekking tot deze Promotie geschikt is of beschikbaar is voor gebruik op andere locaties. Toegang tot deze informatie vanuit gebieden waar de inhoud niet legaal is, is ten strengste verboden.
  9. Beëindiging en verklaring van afstand: Indien enig onderdeel van deze Regels ongeldig, onwettig of niet afdwingbaar is of wordt, dan heeft dit geen invloed op de geldigheid, wettigheid en de afdwingbaarheid van de rest van deze Regels. Als Deliveroo een bepaling van deze Regels niet afdwingt, betekent dit niet dat afstand wordt gedaan van die bepaling.
  10. Geschillen: Met inachtneming van Regel 22, zijn de beslissingen van Deliveroo in het geval van een geschil over de Promotie of over deze Regels definitief. Als er tegenstrijdigheden bestaan tussen deze Regels en een ander document waarnaar in deze Regels wordt verwezen, dan hebben deze Regels voorrang voor zover noodzakelijk om het conflict op te lossen.
  11. Recht en bevoegde rechtbank: Op de Promotie en deze Regels is het Nederlandse recht van toepassing en alle geschillen die hieruit voortvloeien vallen onder de exclusieve bevoegdheid van de rechtbank van Amsterdam, Nederland.
  12. Persoonsgegevens: Deelnemers erkennen dat de verwerking van hun persoonsgegevens in het kader van deze Promotie in overeenstemming is met de Privacyverklaring van Deliveroo op https://deliveroo.nl/nl/privacy. In het bijzonder:
  1. Deliveroo is de verwerkingsverantwoordelijke voor de persoonsgegevens van deelnemers die in het kader van de Promotie zijn verkregen.
  2. Deliveroo zal de persoonsgegevens van deelnemers verwerken en de verwerking hiervan toestaan voor de doeleinden die in deze Regels en in de Privacyverklaring van Deliveroo zijn beschreven, waaronder het beheer van de Promotie.
  3. Deliveroo heeft de persoonsgegevens van deelnemers nodig om haar verplichtingen ten aanzien van deelnemers m.b.t. het beheer van de Promotie na te komen, of Deliveroo heeft een gerechtvaardigd belang om de persoonsgegevens van deelnemers te gebruiken zoals is beschreven in deze Regels om de Promotie naar behoren te beheren.
  4. Deliveroo kan de persoonsgegevens van deelnemers delen met bepaalde leveranciers van Deliveroo om te helpen bij het beheer van de Promotie.
  5. Deliveroo bewaart de persoonsgegevens van deelnemers zolang als noodzakelijk is voor de doeleinden die in deze Regels en de Privacyverklaring van Deliveroo worden beschreven.
  6. Deelnemers hebben bepaalde rechten met betrekking tot hun persoonsgegevens, waaronder: (i) het verkrijgen van kopieën ervan; (ii) het laten corrigeren of verwijderen van gegevens; (iii) het gebruik ervan beperken; (iv) bezwaar te maken tegen het gebruik ervan; (v) het overdragen van de gegevens; (vi) het niet onderworpen worden aan besluiten op basis van geautomatiseerde verwerking (met inbegrip van profilering); en (vii) een klacht kunnen indienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Deelnemers kunnen een klacht indienen bij de toezichthouder via de website https://autoriteitpersoonsgegevens.nl of door het informatieloket te bellen op 088 - 1805 250. Meer informatie over de rechten van betrokkenen is te vinden in de Privacyverklaring van Deliveroo. Wij merken op dat veel rechten van betrokkenen niet absoluut zijn en dat de mate waarin ze van toepassing zijn kan variëren, afhankelijk van de omstandigheden van het geval en eventuele toepasselijke uitzonderingen.
  1. Contact: Neem bij vragen over deze Promotie contact op met Deliveroo via .
Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application