1. Promoties
  2. Studenten Super Specials
Studenten Super Specials - Leiden

Studenten Super Specials

Studenten, opgelet! Zit je nog in de bieb, ligt die bank veel te lekker of ben je brakjes van een of twee biertjes teveel gisteravond? Deliveroo to rescue. We brengen je de Studenten Super Specials (bijna) elke dag vanaf 5 uur! Omdat het leven van een student een feestje is of omdat er straks weer een feestje begint.

Make Monday great again. De week is nog maar net begonnen maar je loopt nu al op je tandvlees. Weinig zin om te koken om maandag? Bestel de weekpasta van Spiekeria voor € 6,-. Nom nom nom!

Deliveroo

Dilemma op dinsdag... Een stamppot voor € 5.- of flammkuchen voor € 7,-? What to do, what to do.

Stamppot van Stamppotje voor € 5,-?

Deliveroo

Of flammkuchen Van de Leur voor € 7,-?

Deliveroo

De week komt al lekker op gang. Het is al woensdag! Breek de week door twee met een burger van Bar Bruut! Voor € 12,50 bestel je een cheeseburger, friet en een biertje. De week is doormidden, je verdient het!

Deliveroo

De donderdag deal voor een goede bodem is een pasta van Mio voor € 7,-. Donderdag = kleine vrijdag. Het weekend komt eraan, hasta la pasta!

Deliveroo

Ben je het studeren echt helemaal saté? We helpen je er weer bovenop. Bestel op vrijdag bij Vet Gezond: 5 stokjes saté, friet en een salade voor € 9,50.

Deliveroo

Laat je bij de deur aan de rider je studentenpas zien voor de korting? Anders doe jij de afwas vanavond! Wacht even... Geen afwas... Je hebt besteld!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application