1. Promoties
  2. Stop, in the name of Deloveroo!
Stop, in the name of Deloveroo!

Stop, in the name of Deloveroo!

De heetste week van het jaar is begonnen. En dan hebben we het niet over de aanhoudende hittegolf. Amsterdam krijgt op 28 juli t/m 5 augustus alle kleuren van de regenboog tijdens de Pride 2018. En wij kleuren mee. Ook dit jaar strooien we met liefde en kleurrijk eten met een regenboog-sausje en veranderen daarmee in Deloveroo. De liefde hangt in de lucht - daarom gaat we een tijdelijke affaire aan met een aantal restaurantpartners. Tijdens Gay Pride bestel je daar gerechten die kleurrijker zijn dan Gerard Joling bij een Toppers concert.

Deliveroo

You can't buy love, but you can buy chocolate

En dat is in principe hetzelfde. Als de temperaturen te hoog oplopen tijdens Gay Pride biedt Deloveroo samen met Magnum de perfecte verkoeling. Bestel een pint voor €5 en krijg daarbij een limited edition Pride sleeve cadeau. Perfect als snack tijdens de Open Air Cinema bijvoorbeeld. Wel delen met die knappe buurman dan hè.

Deliveroo

Absolut love

De regenboogvlag is hét symbool van Gay Pride – al 40 jaar om precies te zijn. De vlag is namelijk jarig. En dat vieren we met een drankje. Absolut lanceert de Rainbow Edition vodka in een kleurrijke fles ontworpen door Gilbert Baker (wistjedatje: hij ontwierp ook de originele regenboogvlag). Wees gematigd met de inhoud van de fles, maar allesbehalve gematigd in je Pride-outfit.

Deliveroo

You maki me crazy

Eerst de hele dag dansen (en zweten) bij de Canal Parade. Dan nog meer dansen op het Amstelveld. En God knows waar je 's nachts nog belandt. Vergeet daarom niet om goed te eten. En nee – een liquid dinner telt niet. Bij Tomo Sushi bestel je tijdens Gay Pride de Rainbow Maki. Zo blijf je in de sferen en heb je genoeg energie om de Reguliersdwarsstraat onveilig te maken.

Deliveroo

Roses are red, the riders are blue. Deliveroo loves rainbows and so do you. Vier de liefde (voor eten) en bestel van 28 juli t/m 5 augustus een van de kleurrijke maaltijden via de website of de app. Bekijk vooral het label deloveroo, voor de liefde.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application