1. Promoties
  2. RELEASE THE BEASTS en kom apenkooien met Onefit en Deliveroo!
Release The Beast en kom apenkooien met Onefit en Deliveroo!

RELEASE THE BEASTS en kom apenkooien met Onefit en Deliveroo!

Het is tijd om weer eens nostalgisch te apenkooien! Omdat wij enthousiast werden van alleen al de gedachte, hebben we de handen ineen geslagen met OneFit en Apenkooi Gym. In Rotterdam hebben zijn we al neergestreken, zie die fanatieke koppies!

OneFit is all it takes, falling in love with sports…

Voor wie dit ideale platform, ook wel de Netflix voor sportscholen, nog niet kent: het is fantastisch. Echt. Voor iedereen die van verscheidenheid houdt. Want waar wij begrijpen dat een paar keer per week dezelfde pasta eten gaat vervelen, begrijpen we ook dat een paar keer per week op de loopband je neus uit komt. Wat dacht je van de week beginnen met een lesje kickboks, de week doormidden breken met crossfit en je weekend rustig in gaan met een lesje pilates? Het kan allemaal bij OneFit, bij een van de sportscholen bij jou in de buurt. Wij zeggen, uitvinding van de eeuw.

Deliveroo

Gymmen met je monkeys

Niks is zowel Deliveroo als ApenkooiGym te gek, en daarom gaan wij komende tijd in Utrecht, Amsterdam en Den Haag een giga Apenkooi Gym walhalla creëren. Zoals vanouds. Fit worden voor de zomer en plezier maken.

Deliveroo

No food no party

En geen zorgen, naderhand regelen wij wat lekker eten. Maar natuurlijk wel in-line met die summer body. In Rotterdam konden ze smullen van poké van The Pokebox en in Utrecht komt de poké van Poké Delicious. In Den Haag kun je lunches salades van Boosty verwachten, en wat we in Amsterdam in petto hebben is nog een verrassing…

Deliveroo

Dus, wacht niet langer en meld je hieronder aan voor een van de events. De data op een rijtje: Utrecht - 23 juni Amsterdam - 1 juli Den Haag - 7 juli

See you there!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application