1. Promoties
  2. Proef de wereld!
Proef de wereld

Proef de wereld!

De zomer is op zijn eind. Het najaar is bijna daar. Af en toe de regen ontvluchten? Dat betekent… City trips! Daar helpen we een handje bij. Bestel tussen 1 september en 31 oktober met de code FLYINGBLUE en krijg voor elke euro waarvoor je bestelt één mile.

Rome we kome(n)!

Pantheon, de Spaanse trappen (in Rome, crazyness) en Forum Romanum. Pizza, pasta en tiramisu. Weekendje Rome? Eet dan als een echte Romein en ontdek de beste restaurants van Rome op Deliveroo!  Dit zijn de tips van onze Italiaanse amici.

Deliveroo

Weekendje Parijs? Oui, oui.

Zoals Audrey het reeds zei, Paris is always a good idea. De stad van het licht, de hoofdstad van de romantiek… en als belangrijkste is er natuurlijk ook het eten. Van de bekende Franse bistro's tot de meest trendy gezonde hotspots, Parijs is een ware hemel voor elke foodie. Slenteren over de Champs- Élysées, de eiffeltoren en de Arc de Triomphe. Een croissant is snel besteld. Maar welke bestelling mag je echt niet missen? Dit zijn de tips van onze collega's in Parijs ter plekke!

Deliveroo

Dublin, daar hebben we zin in!

Guinness bier, Trinity College en de Jameson distilleerderij. Naast de mooie bezienswaardigheden staat Dublin vooral bekend om het vele drinken. En daar mag een goede bodem niet ontbreken. Waar bestel je voordat je het veel te gezellige nacht (en dag) leven van Dublin onveilig gaat maken? Tips van onze collega's ter plekke!

Deliveroo

Zin in een rauwe stad? Berlijn!

Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, Holocaust monument of het Alexanderplatz. Berlijn heeft zoveel te bieden. Zoals een spannend nachtleven. Wat je wilt beleven. Daarnaast is de food scene in Berlijn is waarschijnlijk een van de meest trendy en internationale ter wereld. Het trekt niet enkel toeristen maar ook locals aan. Berlijn is een mengelmoes van keukens, van de traditionele Duitse keuken tot Italiaans, Aziatisch en Zuid-Amerikaans. Wij nemen je mee op wereldreis en laten je de 12 lekkerste restaurants van Berlijn ontdekken!  

Deliveroo

Waar je ook naartoe gaat, we helpen je de wereld over te vliegen. Miles voor eten, eten voor Miles.

Bestellen maar! 

Terms & conditions

Door de code FLYINGBLUE voor check-out in te vullen bij het plaatsen van je Deliveroo bestelling, ga je akkoord om deel te nemen aan Flying Blue actie waarbij je de euro's gespendeerd op Deliveroo omzet naar miles (de actie). Zorg dat je Deliveroo account op hetzelfde e-mailadres staat als je FlyingBlue account. In dit kader accepteer je ook dat Deliveroo jouw e-mailadres, naam en het bedrag geconsumeerd op Deliveroo tijdens de actieperiode naar zijn partners KLM en Air France communiceert. Op deze manier kunnen Air France en KLM een e-mail sturen met daarin hun voorwaarden om deel uit te maken van het Flying Blue programma en op deze manier gebruik te maken van de door jou verworven miles in het kader van de actie. De actieperiode loopt tussen 1/9/2017 en 31/10/ 2017 en is alleen geldig bij Deliveroo Nederland. De miles zullen voor 31/12/2017 op je account gezet worden.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application