1. Promoties
  2. Een avondje met de mannen!
Een avondje met de mannen!

Een avondje met de mannen!

SingStar Celebration, Knowledge is Power, That's You! en Hidden Agenda… Wat gaat het worden? Pilsje in de ene hand, controller in de andere kant. Allemaal hartstikke gezellig. Maar vergis je niet, de emoties kunnen hoog oplopen...

Wat mist er in het rijtje PlayStation, je maten, biertjes, comfortabele bank? Lekker eten natuurlijk! Friet, burgers, taco's, kip, allemaal even welkom! Een voorwaarde bij zo'n avondje is natuurlijk dat alles binnen handbereik ligt en er vooral niet teveel moeite voor dingen gedaan moet worden. Je wilt tenslotte tijdens je intense gamesessie zo min mogelijk gestoord worden. Dus als de vriend die moet wachten op zijn beurt vraagt ''Wat wil je eten?'' is er een grote kans dat er wordt geroepen ''Doe maar wat!''. Prima. Speciaal tegen de keuzestress, bestel je bij de volgende restaurants een meal deal voor jou en je kameraden. Winnen!

Deliveroo

En weet je wat nog meer winnen is? Als je bij Deliveroo besteld met de code PLAYSTATION4 maak je kans op deze spelcomputer der spelcomputers. Hoe vaker je bestelt, hoe meer kans je maakt! Naast de PlayStation 4 verloten we ook 12 x 4 nieuwe PlayLink spellen: SingStar Celebration, Knowledge is Power, That's You! en Hidden Agenda. YES! PlayLink speel je samen met vrienden en familie waarbij je je smartphone of tablet gebruikt als controller, exclusief op de PS4. Quizzen en avontuur! GO, GO, GO!

Deliveroo

En dan nu nog het eten… Zonder te hoeven stoppen met keten! Om het zo makkelijk mogelijk te houden, kijk bij het label 'MealDeals' voor speciale bundels voor de mannen op mannenavond.

Tortillas y Nachos

Een beetje man durft wel wat spice aan, en geen keuken is hier meer voor geschikt dan de Mexicaanse. Al kan je van het eten van hete pepers natuurlijk een spel op zich van maken, kun je ook voor mildere versies van de tortilla, burrito, fajita, enchilada of quesidilla gaan. Tortillas bestel je in Breda, Eindhoven en Tilburg. Nachos met je muchachos!

Deliveroo

Left Wing, Chicken Wing

Kluiver of niet, het is moeilijk om schone handjes te houden bij het eten van een zo'n overheerlijke kippetje van de Roast Chicken Bar. Met de fijne side dishes erbij ben je je verloren potje fifa van net zo vergeten. Na deze meesterlijke maaltijd zit je weer vol positieve energie dat jij die ene vriend nog wel een jantje kan geven! De allerlekkerste sappige  kippetjes bestel je zowel in Haarlem als in Delft.

 Deliveroo

I Like a Greasy Burger and Fries

Classic. De burger: alles wat je wilt op een avond gamen. Geen zin om naar de club te gaan vanavond, maar tegen burgers van de Burger Club in Rotterdam kun je simpelweg geen nee zeggen. De controller zul je wel even los moeten laten, want voor deze grote vriend heb je twee handen nodig en wil je echt niet koud laten worden!

Deliveroo

Salsa, Tequila, Cerveza; Muy Bueno

Aangezien je al zo druk aan het klikken bent op je controller, kunnen we ons voorstellen dat je niet lang wilt besteden aan het klikken in de Deliveroo app. Dus ga voor een meal deal met echte Mexicaanse specialiteiten en je kan eigenlijk de mist niet in gaan. Bij de Salsa Shop weten ze waar ze het over hebben en kan je je met een gerust hart laten verrassen. Of je je nou bevindt in het Centrum van Amsterdam, de Grachtengordel, Oud-West of de Pijp, Salsa Shop got you covered.

Deliveroo

Terms & Conditions

Gebruik de code PLAYSTATION4 voor check-out om kans te maken op een PlayStation 4 en PlayLink spellen. In zowel Nederland als in België zal er een een winnaar van de PlayStation 4 gekozen worden, in elke Deliveroo stad in de respectievelijke landen wordt ook een winnaar voor een Playlink spel gekozen. Het kiezen van de winnaar gebeurt op willekeurige basis, door middel van de daarvoor dienende programma's. Actie geldig vanaf 23/10/2017 tot en met 29/10/2017. Winnaars worden op de hoogte gesteld voor 31/10/2017. Bij het niet claimen van de prijs binnen de twee weken na bericht, wordt de prijs aan iemand anders voorgesteld.

Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application