1. Promoties
  2. Deliveroo Lottery!
Deliveroo Lottery!

Deliveroo Lottery!

Lekker eten is sowieso eigenlijk al winnen, maar bestel je vandaag of morgen, op 20 of 21 mei, houd dan je bestelnummer scherp in de gaten. Hoe? Wat? Waar? Waarom? Je maakt wederom kans op de JACKPOT van de Deliveroo Lottery. Je weekend is nog nooit zo spannend geweest!

Winnen?

Het is eigenlijk heel makkelijk: een bestelnummer bestaat uit maximaal 4 cijfers en vind je bij de gegevens van je bestelling. Met de juiste combinatie en volgorde win je de jackpot! Piece of cake.

Daarover gesproken.. Bij deze de trekking van vandaag... Blijf kalm, we weten dat het spannend is. Stilte alsjeblieft.. Trommelgeroffel.. we zijn van start!

Trekking!

Hoewel je de beeldschone Deliveroo rider in teal-kleurige bikini moet missen, is het er niet minder spannend om. Houd je markeerstift bij de hand en off she goes! Ze draait sierlijk aan de molen en jemig, wat is de spanning om te snijden. Plots rolt de eerste bal eruit. Ze checkt even of 'ie niet ondersteboven staat. Zien we het goed? Jazeker! Het eerste eindcijfer is een 7! Eindigt je order op nummer 7, lees dan nog even door.

Zonder aarzeling draait ze nogmaals aan de molen. Zweet in de handjes, daar komt de tweede bal! Nummertje 5! Eindigt je bestelling dus op 7 5, dan heb je sowieso prijs. Handjes in de lucht, voetjes van de vloer! Maar lees vooral nog even door.

Bal nummer drie rolt met een noodgang uit de molen en alsof het een teken is: bal nummer drie is een 2! HOEZEE! Eindigt je bestelling op de nummers 7 5 2, dan kan de vlag vast uit! Maar wie weet kan de champagne straks zelfs open. Hou je het vol? Lees dan nog even door!

------ WE GAAN ER EVEN UIT VOOR DE RECLAME, WE ZIJN ZO TERUG! ------

We houden je niet langer in spanning... Terug naar de molen. Ze draait. De ballen rollen. De kleuren draaien voor onze ogen. Het kan nog alle kanten opgaan. Er is nog zóveel mogelijk. En dan gebeurt het, het draaien stopt. De laatste bal lijkt er in slow-motion uit te komen. Maar daar is 'ie dan, dames en heren. De laatste bal van deze tweede editie van de Deliveroo Lottery is, jawel, een 8! Pak de champagne er maar bij: de jackpot van €100,- zal vallen op bestelnummer 7 5 2 8.

Hierbij het volledige prijzenoverzicht!

7 5 2 8 → €100,- Deliveroo tegoed!

.  5 2 8  €20,-  Deliveroo tegoed!

.  .  2 8  €10,-  Deliveroo tegoed!

Winner, winner, Deliveroo dinner! Op maandag 22 mei krijg je automatisch het gewonnen bedrag aan tegoed op je Deliveroo account. Zie jij maar 1, 2 of 3 nummers bij je bestelnummer? Dan zijn de voorgaande nummers nullen. Het annuleren van een bestelling maakt het bestelnummer ongeldig. Deze actie geldt alleen voor bestellingen in Nederland die geplaatst worden op zaterdag 20 mei 2017.

Bestel snel, bestel snel! HIER

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application