1. Maaltijden-inspiraties
  2. Van deze gerechten kun je zorgeloos genieten tijdens je detox sapkuur
Onbezorgd Smullen Van Heerlijke Gerechten Tijdens Je Detox Sapkuur

Van deze gerechten kun je zorgeloos genieten tijdens je detox sapkuur

Een opkomende trend is het detoxen. Tijdens een detoxkuur worden gifstoffen uit je lichaam verwijderd waardoor je lichaam gereinigd wordt. Het verhoogt je energie en mentale alertheid, vermindert ontstekingen en ondersteunt je spijsvertering. Al zien veel mensen het ook als een kans om af te vallen. Maar wat kun je nou eigenlijk eten tijdens een succesvolle detoxkuur? Het is niet nodig een duur pakket met allerlei producten te kopen om ze vervolgens nog klaar te moeten maken. Je kunt gewoon je maaltijden bij Deliveroo bestellen! Ook als je rustig aan wilt beginnen en alleen een detox ontbijt wilt, heb je heel wat keuze.

1. Detox sapkuur

A post shared by PURE JUICE (@purejuicenl) on

Bij PURE Juice Bar kun je een detox sapkuur bestellen voor één, twee of drie dagen. Begin hiermee aan je detoxkuur, een goed begin is het halve werk! Per dag krijg je zes sappen van elk een halve liter om je dag goed en gezond mee door te komen.

2. Superfood Vegan Quinoa Salade

Een van de maaltijden die je zeker mag nuttigen tijdens je detoxkuur is natuurlijk een salade. Dan wel liefst zonder vlees, al kun je bijvoorbeeld wel wat vis of kaas toevoegen. Quinoa is een bekende superfood, dat bovendien een lekkere en gezonde basis is voor een salade. Bij Coffee Concepts kun je een Superfood Vegan Quinoa Salade bestellen met naast quinoa en sla ook nog kikkererwten, komkommer, avocado en zoete aardappel.

3. Zucchini Spaghetti

Spaghetti is een heerlijk gerecht, maar met al die koolhydraten niet zo goed tijdens je detoxkuur. Spaghetti gemaakt van courgette is een veel beter idee, maar toch best veel werk. Gelukkig biedt SNCKBR je dit gerecht aan, zodat je het niet zelf hoeft te maken. De spaghetti, gemaakt van groene en gele courgette, wordt aangevuld met spinazie, rucola, cherrytomaat, walnoot-basilicum pesto en eventueel Parmezaanse kaas. Een heerlijk en gezond gerecht waar je je niet schuldig over hoeft te voelen!

4. Wereldburger

Een burger, dat klinkt absoluut niet als een geschikt gerecht tijdens je detoxkuur, maar dat is het wel! De wereldburger is een vegetarische burger van kikkererwten en rode linzen op een gegrild speltbroodje. Gezond Eten Tilburg staat voor je klaar en steunt jou tijdens je detoxkuur met overheerlijke, geschikte maaltijden zoals de wereldburger!

5. Toffe Tofu Poké Bowl

Een pokébowl is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis en groente centraal staan. In een pokébowl zit jouw favoriete vissoort, gemixt met andere verse en gezonde ingrediënten. Je kunt kiezen om de bowl te maken op basis van rijst of sla. Tijdens je detoxkuur kies je natuurlijk voor sla in plaats van witte rijst. Wij raden de Toffe Tofu pokébowl aan. Dit is een vegetarische bowl op basis van tofu, maar ook met lekker veel groente zoals wortel, rode bieten, mais en zeewier. Bestel vandaag nog je gezonde gerecht bij Poké Bowl!

Ben jij bezig met je detoxkuur en heb je geen zin om zo veel moeite te doen voor het klaarmaken van je maaltijden? Kijk dan op Deliveroo! Ook geschikt als eerste stap van je kuur. 

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application