1. Maaltijden-inspiraties
  2. Vrijgezellenfeest Tips Nodig? Met Deze 4 Ideeën Scoor Je Altijd
4 Vrijgezellenfeest Tips Voor Elk Soort Feest

Vrijgezellenfeest Tips Nodig? Met Deze 4 Ideeën Scoor Je Altijd

Gaat je beste vriend of vriendin binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar vrijgezellenfeest tips? Weet je nog niet wat voor feestje je gaat organiseren of ben je enkel nog op zoek naar eten? Dan helpen wij je graag op weg. Wij gingen voor jou op zoek naar de lekkerste gerechten voor elk soort vrijgezellenfeest. Jij hoeft dan enkel nog de knoop door te hakken.

1. Stijlvol feesten met lekkere sushi hapjes

Houden jullie het graag bescheiden en stijlvol? Dan is het een leuk idee om kleine, lekkere hapjes te voorzien die je met elkaar kunt delen. Hét ideale moment om de bruid te verwennen met verse sushi. Sushi is een heerlijke lekkernij, waar bijna iedereen van houdt en op deze bijzondere dag kan je je helemaal laten gaan. Bij Sushi One kun je verschillende sushi boxen bestellen voor meerdere personen. Zo staat er bijvoorbeeld ook een Party Menu op de kaart. In deze box zitten 30 stuks nigiri, 30 stuks inside, 30 stuks maki, 4 stuks futo maki en 10 stuks sashimi. Daar kom je wel even mee toe.

2. Mannen vrijgezellenfeest met spare ribs

Word je beste vriend binnenkort bruidegom en ben jij verantwoordelijk voor het vrijgezellenfeest? Ga dan voor spare ribs van de barbecue. Daarmee zit je altijd goed en het is ook nog eens lekker mannelijk. Zonder gêne een hoop plakkerige ribbetjes tot op het bot afkluiven, dat is op zich al een geweldige activiteit. Bij Braai Westerpark draait alles rond traag gegaarde ribbetjes van de BBQ. Het vlees is bijzonder lekker omdat het minstens 8 uur werd gegaard op de beroemde 'Texas Smoker'. Helemaal op zijn Amerikaans! Nog een voordeel is dat je hier verschillende menu's kan bestellen voor meerdere personen. Handig!

3. Hotdogs voor een wild feestje

Gaan jullie voor een echt wild feestje? Dan is voldoende drank natuurlijk het belangrijkst. Tijdens zo'n onstuimige avond met veel alcohol krijg je natuurlijk ook grote honger. En als je al wat glaasjes op hebt, ga je best niet verfijnd uit dineren. Een vette hap aan huis laten leveren is dan een beter idee. En wat smaakt er op dat moment beter dan een vullende hotdog? Bij Bulls and Dogs kun je unieke en verse hotdogs bestellen en heel wat lekkere bijgerechten. Bovendien kun je hier ook een mix platter bestellen met verschillende soorten hotdogs die je kan delen.

4. Ga all the way met oesters en kreeft

Gaan jullie het toch beschaafd houden en mag het wel wat meer zijn op zo'n bijzondere dag? Kies dan voor oesters en kreeft. Het is lekker, gezond en ook een tikkeltje decadent. De beste plek om verse vis een zeevruchten te bestellen is The Fish Market. Je kan beginnen met kleine hapjes, zoals mosselen, Hollandse garnaalkroketten, oesters en inktvisringen om dan te eindigen met een hele kreeft met verse frieten en salade. Dat is pas genieten!

Op Deliveroo vind je een passend gerecht voor elk soort vrijgezellenfeest en al dat lekkers wordt ook nog eens vliegensvlug aan je deur afgeleverd.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application