1. Maaltijden-inspiraties
  2. Op zoek naar een vleesrestaurant? Hier vind je de lekkerste schotels met verschillende soorten vlees!
In Dit Vleesrestaurant Vind Je De Beste Schotel Met Vlees

Op zoek naar een vleesrestaurant? Hier vind je de lekkerste schotels met verschillende soorten vlees!

Meer en meer mensen eten tegenwoordig vegetarisch, al zijn er nog steeds veel restaurants met enorme borden vlees op het menu. Het is bijvoorbeeld typisch Amerikaans om een lekkere vette burger te eten of om een steakhouse te bezoeken. Ondanks de opkomst van vegetarische maaltijden heb je nog volop kans om naar een vleesrestaurant te gaan, ook in Nederland. Hou je vooral niet in en bestel een lekker vleesgerecht!

1. Lamskoteletten, ossenhaas en kipfilet

A post shared by @mammemos on

Er zijn veel mensen die wel vlees eten, maar geen varkensvlees. Voor hen is deze versie van mixed grill ideaal! Je krijgt een bord met drie lamskoteletten, ossenhaas en kipfilet als je kiest voor deze mixed grill van Greekz. Het gerecht wordt ook nog eens geserveerd met friet, rijst, salade en tzatziki (een traditioneel Grieks bijgerecht dat wordt bereid met yoghurt, komkommer, knoflook en olijfolie). Met honger zul je hier niet naar huis gaan!

2. Kipfilet, kofte, lamsshaslick en lamskotelet

Lizay is een Turks restaurant met een ruim aanbod aan vleesgerechten. Bestel je hun versie van de mixed grill, dan krijg je een portie kipfilet, kofte (een soort gehaktballetjes), lamsshaslick en lamskotelet. Het is een leuke afwisseling om eens een Turks vleesgerecht te bestellen. Al krijg je in principe hetzelfde vlees op je bord, het is toch anders klaargemaakt en smaakt daardoor net even anders.

3. Entrecote en ossenhaas

Bij Steakhouse Dommel 18 bestel je niet alleen heerlijke burgers en spareribs, ze serveren ook een sappige t-bone steak. Dit is een combinatie van twee mooie stukken vlees, namelijk de entrecote en ossenhaas. De t-bone is een van de duurste en beste steaks die er beschikbaar zijn, dankzij de grootte en de stukken rundvlees die hij bevat. Een absolute aanrader voor een echte liefhebber van vlees!

4. Gerookte kip en uitgebakken spek

Heb je zin in wat vlees, maar is je honger niet groot genoeg voor een enorm bord mixed grill? Slagerij Vet biedt je een oplossing. Bij hen kun je het lekkerste broodje van Amsterdam bestellen: het broodje Zeedijk. Dit is een broodje met gerookte kip en uitgebakken spek. Aangevuld met sla en zeedijksaus (geheim recept, op basis van kerriesaus). Ideaal om te eten als lunch.

5. Kipfilet, varkenshaas, spare-ribs, gegrilde gehakte steak en lamskotelet

A post shared by BookDinners.nl (@bookdinners) on

Deze heerlijke mixed grill, geserveerd met steakhouse friet en salade, kun je bestellen bij Steakhouse Sphinx. Het is een zeer compleet gerecht. Perfect dus voor mensen die houden van verschillende soorten vlees en graag hun honger willen stillen. Alle klassieke onderdelen van de mixed grill vind je terug op je bord als je deze mixed grill bestelt.

6. Shish kebab, shish tawouk, kafta, kipvleugels en lamskotelet

Bij Libanees restaurant Amier kun je ook genieten van een heerlijke mixed grill. Deze vleesschotel bestaat uit shish kebab, shish tawouk, kipvleugels, kafta en lamskotelet. Hier krijg je ook nog eens rijst, salade, Libanees brood en saus bij. Je kunt dit gerecht bestellen voor één of voor twee personen.

Hebben we je nu overtuigd van ons geweldige aanbod aan vleesgerechten? Kijk dan snel op Deliveroo om jouw gerecht uit te kiezen! 

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application