1. Maaltijden-inspiraties
  2. Met deze 5 gerechten zeg je die vervelende jetlag meteen vaarwel
Last Van Jetlag? Geraak Weer In Topvorm Met Deze 5 Maaltijden

Met deze 5 gerechten zeg je die vervelende jetlag meteen vaarwel

Na een lange vlucht voel je je niet echt fit en kun je last krijgen van een jetlag. En hoe langer de reis, hoe groter de impact van de jetlag. Je kan je dan behoorlijk uitgedroogd, vermoeid en prikkelbaar voelen. Een zware, vette maaltijd is op dat moment geen al te best idee. Om verlost te geraken van die vervelende jetlag, kun je beter kiezen voor gerechten met extra veel groente en fruit. De 5 onderstaande gerechten brengen je in een mum van tijd weer in topvorm!

1. Bloemers Superfood Salad

Een salade is lekker en licht en geeft je lichaam de vitamines en mineralen die het nodig heeft om te herstellen. En als je dan toch voor een salade kiest, ga dan meteen voor de Bloemers Superfood Salad. Want die kun jij nu wel gebruiken. Deze smaakvolle salade wordt gemaakt met quinoa, jonge geitenkaas, zoete aardappel, vijgen, lente ui, rode peper, croutons en balsamico olijfolie. Dankzij de quinoa en de geitenkaas voel je je helemaal gevuld en de verse groenten geven je meteen een flinke energie boost. Deze salade kun je bestellen bij Bloemers.

2. Smoothie Jar Tropicarma

Omdat je lichaam vaak uitgedroogd is na een lange vlucht, kun je alcohol en koffie beter vermijden. Je brengt je vochtbalans weer op peil door veel water te drinken. Vind je dat een beetje saai? Kies dan voor een heerlijke smoothie. De Smoothie Jar Tropicarma van Juice By Nature is een gezonde smoothie boordevol kool, spinazie, ananas, komkommer, limoen, munt, kokosolie en gefilterd water. Deze smoothie smaakt heel exotisch en geeft je lichaam alleen maar goede voedingsstoffen en vocht.

3. Lichtpittige Wortel-Gembersoep

A post shared by Jenya Markova (@evgeniamarkova) on

Wat je ook kan doen om je lichaam weer te hydrateren is soep eten. Soep bestaat grotendeels uit water en groente en dat is waar je lichaam nu om vraagt. Wij proefden de Licht Pittige Wortel-Gembersoep van De Soepbar en waren meteen verkocht. Deze biologische soep is niet te pittig, maar ook niet te zacht en smaakt heerlijk door de gember en verse koriander die eraan wordt toegevoegd.

4. Vitamin Bowl

Nog meer vitamines vind je bij Salad & the City. Als de Vitamin Bowl je niet van je jetlag af helpt dan weten wij het ook niet meer! Deze bowl zit boordevol gezonde groenten: broccoli, geroosterde pompoen, edamame, paarse wortel, rode biet, spinazie, zonnebloempit-crunch en een tahin gember dressing.

5. Vegetable Burger

Vlees is geen goed idee als je een jetlag hebt. Je kiest dan beter voor een vegetarische of veganistische maaltijd. Heb je toch zin in een burger? Kies dan voor de Vegetable Burger van Vegan Burger Brothers. Deze burger wordt gemaakt met gegrilde paprika, aubergine en courgette op een bedje van sla en huisgemaakte hummus. De perfecte oplossing voor als je zin hebt in fastfood met vlees.

Jezelf goed verzorgen als je een jetlag hebt is de boodschap. En hoe kun je dat beter doen dan door gezond te eten? Bestel meteen een gezond gerecht op Deliveroo en voor je het weet ben je van je jetlag af.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application