1. Maaltijden-inspiraties
  2. Grote honger? Van deze 4 gerechten met pulled pork voel je je meteen voldaan!
4 Vullende Gerechten Met Pulled Pork

Grote honger? Van deze 4 gerechten met pulled pork voel je je meteen voldaan!

Pulled pork, je ziet het meer en meer verschijnen op de menukaarten van heel wat restaurants. Dit is een typisch voorbeeld van slow cooking, ofwel vlees dat langzaam gegaard wordt. Pulled pork is varkensvlees dat traag gegaard wordt in de oven, op de barbecue of zelfs op het fornuis. Nadat het vlees traag gegaard is, kun je het gemakkelijk uit elkaar trekken. En dat maakt het nu net zo lekker.

Dit heerlijke gerecht is overgewaaid uit Amerika en is nu ook bij ons enorm populair. Het is een lekker gerecht, waar veel tijd in kruipt, waardoor de meeste mensen er zich liever niet zelf aan willen wagen. En dat hoeft ook helemaal niet. In Nederland heb je immers plekjes genoeg waar je verrukkelijke gerechten met pulled pork kunt bestellen. Hieronder volgen onze 4 favorieten.

1.Pork Belly

Varkensbuik is een lekker mals stukje vlees en als je het traag roostert wordt het ook lekker knapperig. Dit stukje vlees smelt bijna op je tong en door de heerlijke kruiden die langzaam in het vlees zijn getrokken krijg je een intense smaak waar je steeds maar meer van wilt. Bij Braai weten de chefs perfect hoe ze een lekkere Pork Belly moeten klaarmaken. Zij zijn gespecialiseerd in het bereiden van traag gegaard vlees. De Pork Belly valt bijna uit elkaar en toch is hij heerlijk crunchy aan de buitenkant. Helemaal zoals het hoort!

2.Barbacoa Burrito

A post shared by Querida 😋 (@tastyonthego) on

Wat dacht je van pulled pork op de Mexiaanse manier? Op de menukaart van Salsa Shop vind je een overheerlijke Barbacoa Burrito. Deze burrito wordt gevuld met traag gegaard en pittig gekruid varkensvlees, groenten, bonen en rijst. Dit lekkere vlees combineert heerlijk met Mexicaanse ingrediënten, zoals maïs en bonen. Na een hap van deze burrito geraak je meteen in hogere sferen!

3.Porky Luv

Soulburger is dé place to be voor vleesliefhebbers en dan vooral in de vorm van een hamburger. De lekkerste burger met pulled pork die hier op het menu staat is de Porky Luv. Dit is een burger van lamsvlees en een topping van huisgemaakte pulled pork, spek en cheddar kaas. Een broodje met maar liefst drie verschillende soorten vlees! Daar voel je je helemaal voldaan van.

4.Pulled Pork Sandwich

Nog zo'n legendarische sandwich met pulled pork is de Pulled Pork Sandwich van The Happy Bull. Aan dit broodje met pulled pork kunnen niet veel andere broodjes tippen! Deze Pulled Pork Sandwich bestaat uit langzaam gegaard varkens draadjes vlees, BBQ saus en huisgemaakte koolsalade. Het varkensvlees is perfect mals en heerlijk gekruid, precies zoals pulled pork hoort te zijn. En de lekkere BBQ saus geeft dit broodje nog meer smaak en wat extra pit. De ideale maaltijd voor als je grote honger hebt en snakt naar een sandwich met lekker mals vlees.

Wij kunnen maar niet genoeg krijgen van een lekkere maaltijd met pulled pork. Ben jij ook overtuigd en klaar om te proeven? Kijk dan snel op Deliveroo en bestel meteen een pulled pork gerecht om je tanden in te zetten.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application