1. Maaltijden-inspiraties
  2. Verwen Je Smaakpapillen Met Deze Klassiekers Uit New York!
De Lekkerste Specialiteiten Uit New York Vind Je Ook Bij Ons

Verwen Je Smaakpapillen Met Deze Klassiekers Uit New York!

Heb je binnenkort een tripje naar New York gepland? Dan wordt het tijd om je eens onder te dompelen in de typische gerechten van The Big Apple. New Yorkers zijn net als alle andere Amerikanen dol op vlees en zoetigheid. Het is dan ook geen wonder dat je in New York overal de lekkerste cheesecakes, spareribs, donuts en burgers kunt eten. En ook in Nederland kun je naar hartenlust smullen van deze klassiekers. Hieronder kom je te weten waar je de lekkerste New Yorkse specialiteiten kan bestellen!

1. Nutella Cheesecake

De legendarische cheesecake uit New York is ook bij ons een vaste waarde geworden. Het staat bij heel wat restaurants op de menukaart en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. De perfecte cheesecake is enorm romig, zoet en fris tegelijk. En dat weten de meesterbakkers van de Cheesecake Company maar al te goed. De Nutella Cheesecake die je hier kan proeven is net even anders dan een klassieke cheesecake door de rijke Nutella smaak. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen?

2. Spareribs Jack Daniel's

A post shared by 嚴雯馨 (@yanwemshing) on

Spareribs uit New York zijn heerlijk mals vanbinnen, lekker sticky aan de buitenkant en geroosterd op de BBQ, zodat je die echte zomerse geur en smaak krijgt. En ook in Nederland kun je smullen van spareribs die rechtstreeks uit New York lijken te komen, namelijk bij Ribsfactory. Als je hier een blik werpt op de menukaart zie je een lange lijst spareribs met allerlei verschillende marinades en kruiden. Wil je al helemaal het gevoel krijgen dat je in New York bent? Kies dan de Spareribs Jack Daniel's. Deze ribbetjes zijn gemarineerd in de originele Amerikaanse Jack Daniels whiskey!

3. Dubbel Burger

A post shared by Mohammed (@johnny_banaan) on

New York is dé place to be als je wilt proeven van een steengoede, sappige hamburger. Het leuke aan New Yorkse burgers is dat ze vaak bestaan uit 2 dunne rundvleesburgers, want dat geeft dubbel zoveel genot. Bij Zaytoni kun je zo'n typische Dubbel Burger bestellen met sla, tomaat, komkommer, ei, bacon en kaas. Zorg dus maar dat je grote honger hebt! Nog een voordeel is dat vegetariërs en liefhebbers van kip hier ook kunnen smullen van een lekkere burger.

4. White Chocolate Rasberry Donut

En last but not least, de donut! Je zou bijna gek zijn om geen donut te eten als je in New York bent. Deze knapperige, zachte, zoete lekkernijen worden hier bijna dagelijks bij het ontbijt gegeten. Om te wennen aan de smaak van een echte New Yorkse donut, moet je je reppen naar PEEJAYS doughnuts in Amsterdam. Hier worden elke dag verse, ambachtelijk donuts gemaakt met alle smaken die je je maar kunt inbeelden. Kun je niet kiezen? Ga dan voor de White Chocolate Raspberry Donut gevuld met frambozenjam en een topping van witte chocolade. Kwijl!

Een verse, warme donut of geroosterde spareribs aan huis geleverd? Ja, dat kan gemakkelijk en snel via Deliveroo!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application