1. Maaltijden-inspiraties
  2. Wil je genieten van een verse croissant, maar ben je te lui om uit je bed te komen? Wij hebben de oplossing!
Het Lekkerste Ontbijt Met Croissants

Wil je genieten van een verse croissant, maar ben je te lui om uit je bed te komen? Wij hebben de oplossing!

Voor het ontbijt, de lunch of gewoon als tussendoortje, een verse croissant smaakt altijd. En wat is er nu heerlijker dan 's morgens bij je koffie of vers geperst sapje een hap te nemen uit een warme en boterachtige croissant? Dit traditionele Franse broodje is vooral op zondagochtend de favoriet van heel wat Nederlanders. Heb jij zin in zo'n luchtig en vers croissantje, maar ben je te lui om naar de bakker te lopen? Wij helpen je graag uit de nood! Bij deze 5 adresjes kun je de lekkerste ontbijtjes met croissants bestellen.

1.The Yoghurt Barn - Barn Breakfast

Een lekkere luchtige croissant smaakt heerlijk in combinatie met een vers potje yoghurt. En daarvoor moet je bij The Yoghurt Barn zijn. Laat je helemaal gaan en bestel de Barn Breakfast. Dit is een medium yoghurt special naar keuze, een croissant met jam en boter en verse jus d'orange. De croissants komen hier vers uit de oven, waardoor ze nog een beetje warm zijn en het laagje boter lekker smelt. 

2.STACH - Greek Yoghurt Granola

De perfecte croissant is luchtig en zacht vanbinnen en goudbruin gebakken aan de buitenkant. Een verse croissant geeft je ontbijt meteen net dat tikkeltje meer. Wat dacht je van een lekker croissantje bij een Greek Yoghurt Granola met frambozen? Bij STACH kun je dit lekkere ontbijt bestellen. Romige Griekse yoghurt met frambozen en een verrukkelijke croissant. Zo wil je elke dag ontbijten!

3.JuiceLab - Granola & Fresh Fruit

A post shared by Juicelab (@juicelab.fit) on

Nog zo'n top adresje voor een geslaagd ontbijt is JuiceLab. Hier kun je niet alleen lekkere verse sappen bestellen, je kan hier ook terecht voor een compleet ontbijt met natuurlijk vers gebakken croissants. Een echte aanrader is de Granola & Fresh Fruit. Dit is biologische yoghurt met verse bessen, bananen en honing. En daar mag natuurlijk een verse croissant niet bij ontbreken. Het perfecte zoete ontbijt!

4.Le Pain Quotidien - Bio Pain au Chocolat

Een vers gebakken croissant is op zich al enorm lekker, maar met een laagje chocolade er tussen wordt ie helemaal onweerstaanbaar. In de Bio Pain au Chocolat van Le Pain Quotidien zitten reepjes fondantchocolade verwerkt. Stel je voor: een warme, boterachtige croissant met gesmolten chocolade. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen?

5.Homemade Amsterdam - Mixed Smoothie

Bij een lekkere, verse croissant hoort ook een lekker drankje. En wat is er nu heerlijker dan een romige smoothie? De Mixed Smoothie van Homemade Amsterdam wordt gemaakt met aardbei, banaan, mango en volle melk. Zo heb je meteen ook je portie fruit binnen. Bij Homemade wordt enkel gewerkt met de meest verse producten en dat merk je ook aan de kwaliteit van de croissants. Ze zijn heerlijk luchtig, vol boter, maar toch niet te vet en lichtjes krokant. Wij zijn alvast fan!

Begint je maag al te knorren na het bekijken van deze ultieme ontbijtjes met croissants? Stil je honger dan meteen door een heerlijk ontbijt te bestellen via Deliveroo. Vers, lekker en je hoeft er je huis niet voor uit te komen!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application