1. Maaltijden-inspiraties
  2. De ultieme Dim Sum restaurants van Amsterdam
De ultieme Dim Sum restaurants van Amsterdam

De ultieme Dim Sum restaurants van Amsterdam

Dim Sum blijkt een van de meest populaire gerechten van dit moment te zijn. Niet zonder reden, uiteraard. Alles wat populair is, wordt populair met een reden, zo ook Dim Sum. Niets is gezelliger dan urenlang deze hapjes naar binnen te werken met een groep familie of vrienden, of vrijdagavond lekker thuis op de bank. Dim Sum is daarnaast verrassend gezond. Steeds meer mensen denken tegenwoordig na over gezonde voeding en balans in het leven. Af en toe Dim Sum eten is iets wat daar helemaal in past. Waan je in Oosterse sferen met deze in bamboe gestoomde hapjes en zie hieronder onze lijst met de beste dim sum restaurants van Amsterdam!

1. Dim Sum Now

Dim Sum Now bereidt hun eten 100% natuurlijk. Hier komen dus geen smaakversterkers of andere kunstmatige ingrediënten bij kijken. Dit restaurant biedt ongetwijfeld een van de beste Dim Sums van Amsterdam. Zoals ze het zelf zeggen: "Baskets of steamy goodness." En daar is geen woord aan gelogen. Het mooie aan Dim Sum Now is ook nog dat ze op bijna ieder moment van de dag Dim Sum voor je maken, in plaats van slechts tijdens de lunch.

​2. Geisha

Bij Geisha smelten Aziatische culturen samen door middel van geuren en smaken. Hier kan je naast van Dim Sum ook van talloze andere Aziatische gerechten genieten. Maar de Dim Sum is wel uitermate smakelijk. Bij Geisha maken ze een kunst van het eten en proberen ze het meeste uit je smaakpapillen te halen. Het restaurant is ingericht in heerlijke oosterse sferen en het romantische licht en de fijne muziek maakt dat je hier niet meer weg wilt. 

3. Reborn

A post shared by Kelvin Wu (@kelvinw) on

Gasten die de Dim Sum van restaurant Reborn hebben geproefd zijn er laaiend enthousiast over. Dit creatieve Aziatische restaurant schotelt je niet zomaar wat voor, maar maakt er echt wat moois en lekkers van. Ook over de andere Chinese gerechten en de Koreaanse gerechten kan men niet stoppen met praten. Het is hier net alsof je je echt in Azië waant en de beste restaurants van het continent ontdekt.

4. Rice & Spice

Rice & Spice is een Aziatische keuken die alleen thuisbezorgd. Dat komt misschien wel heel erg goed uit, gezien het personeel zich honderd procent op het eten kan concentreren en niets anders aan het hoofd heeft. Daarom zijn deze gerechten misschien wel extra lekker. De Dim Sum is perfect gestoomd, gemaakt van verse producten en smelt zo'n beetje op je tong. Echt een keer het uitproberen waard!

Heb je nu trek in Dim Sum gekregen? Geen nood! Op Deliveroo kan je het gelijk voor je deur af laten leveren!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application