1. Maaltijden-inspiraties
  2. Uit eten in Amsterdam? Deze Instagram pareltjes mag je niet missen!
Uit Eten Amsterdam - Deze Gerechten Zijn Een Streling Voor Het Oog

Uit eten in Amsterdam? Deze Instagram pareltjes mag je niet missen!

Als je uit eten gaat, heb je altijd wel een vriend of vriendin die vooraleer een hap van het eten te nemen eerst de perfecte foto moet maken om die dan vervolgens te posten op Instagram. En ook wij moeten toegeven dat als we dit soort kiekjes zien, we een onweerstaanbare drang krijgen naar al dat lekkere eten.

Soms vraag je je wel eens af of al dat moois ook even lekker smaakt. Wij deden de test en de volgende ontbijtjes uit Amsterdam zijn de hashtag #foodporn alleszins meer dan waardig.

1. Juice Brothers - Açai Almond

Acai bowls zijn Nederland helemaal aan het veroveren. Op Instagram zie je om de haverklap de mooiste plaatjes voorbij komen van deze kleurrijke ontbijtjes. En ze zien er niet alleen erg mooi uit, acai bowls zitten boordevol gezonde voedingsstoffen en de smaak zit ook helemaal goed. Dat kunnen we toch zeggen van de Açai Almond van Juice Brothers. Deze verrukkelijke bowl wordt gevuld met açai, banaan, amandelmelk, amandel boter, agave en toppings van banaan, granola, goji bessen, cacao nibs en amandel boter. 

2. Juice by Nature - Espresso Chia

Nog zo'n oogstrelend ontbijt vinden we terug bij Juice by Nature. De Espresso Chia is een breakfast jar met espresso, chiazaadjes, rijstmelk, vanille, honing, yoghurt en kaneel. Helemaal Instagram proof met al die keurige laagjes in een glazen pot. Bijna te mooi om op te eten. En natuurlijk ook lekker en handig om mee te nemen.

3. Yoghurt Barn - Merry Berry

Een klassieke yoghurt met bosbessen en frambozen. Het klinkt misschien eenvoudig maar de medewerkers van de Yoghurt Barn maken er een echt kunstwerkje van. De verleiding is dan ook groot om dit prachtige ontbijtje even vast te leggen op foto en te delen met je vrienden. De Yoghurt Barn is in Amsterdam gekend om zijn mooie en lekkere yoghurts met kleurrijke laagjes en onweerstaanbare toppings. Met zo'n heerlijke potje wil je elke dag wel beginnen.

4. The Happy Pig Pancake Shop - Everybody's Sweetheart Pancake

Van de pannenkoeken van The Happy Pig Pancake Shop kun je alleen maar blij worden. De foto's zien er al onweerstaanbaar uit en als je een hap neemt van zo'n heerlijke pannenkoek voel je, je helemaal in de zevende hemel. De pannenkoek waar wij onmogelijk aan kunnen weerstaan is de Everybody's Sweetheart Pancake met banaan, chocolade, hazelnootsaus en geroosterd amandelschaafsel.

5. Anne & Max - Açai Bowl

A post shared by Mindi (@veganbymindi) on

Bij Anne & Max zien alle gerechtjes er tip top uit op Instagram. En ook in realiteit is dat het geval. Je kan hier de lekkerste lunches en ontbijten bestellen en het is nog gezond ook. De Açai Bowl ziet er bijzonder kleurrijk uit en smaakt ook ontzettend lekker. Je Instagram vrienden zullen jaloers zijn.

De gerechten van deze adresjes kunnen alvast een mooi plekje verdienen op je Instagram account en je smaakpapillen zullen je ook heel dankbaar zijn. Nog meer oogverblindende maaltijden kun je snel en eenvoudig bestellen op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application