1. Maaltijden-inspiraties
  2. Steak tartare of krokante chicken wings - Wat jouw favoriete stukje vlees over jou vertelt
Steak Tartare Of Spareribs? Wij Raden Jouw Persoonlijkheid

Steak tartare of krokante chicken wings - Wat jouw favoriete stukje vlees over jou vertelt

Een malse biefstuk, krokante kippenvleugels, sticky spareribs of steak tartare. Deze lekkere stukken vlees liggen regelmatig op ons bord. Maar weet je ook wat jouw favoriete stukje vlees zegt over jouw persoonlijkheid? Kijk maar snel of het bij jou klopt en ontdek meteen ook waar je deze heerlijke vleesspecialiteiten kan bestellen.

1. Relaxed Happy Chicken - jij houdt van gezelschap

A post shared by See Me Fat (@seemefat) on

Jouw favoriete vlees is een kippetje van het spit. Mals vanbinnen en krokant aan de buitenkant. Daar zou jij elke dag wel van kunnen genieten en het liefst samen met de hele familie of een groep vrienden. Want jij bent het liefst in gezelschap en zeker als je aan het eten bent. De Relaxed Happy Chicken van The Roastary is jou dan ook op het lijf geschreven. Want ook jij voelt je happy en relaxed als je kan smikkelen van een gegrilde scharrelkip van het spit.

2. Spareribs Hot Mexican voor de rebel

A post shared by Christiane (@christianehmnn) on

Hou jij graag van spicy spareribs? Dan ga jij graag tot het uiterste. Voor jou mag het altijd ietsje meer zijn. Op sommige momenten kun je zelfs echt tegen de regels ingaan en je gedragen als een ware rebel. De Spareribs Hot Mexican van Ribsfactory Tilburg zijn voor jou de hemel op aarde. Deze spareribs worden gemarineerd in ketjap, tabasco en hot chili. Helemaal jouw ding!

3. Buck Fried Chicken Wings voor het zonnetje in huis

Kan jij niet weerstaan aan krokante kippenvleugels met een lekker sausje? Dan ben jij het zonnetje in huis. Jij staat positief in het leven en houdt er niet van om teveel met serieuze dingen bezig te zijn. Wat er ook gebeurt, jij neemt alles in je op met een vleugje humor en dat is iets wat de mensen rondom jou enorm waarderen. De lekkerste gefrituurde kippenvleugels kun je bestellen bij Bucks BBQ House. Je krijgt hier maar liefst 1 kilo Bucket Fried Chicken Wings met dip en bbq saus. Helemaal op zijn Amerikaans.

4. Rump Argentina voor de natuurmens

Voor jou gaat er niets boven een goede steak met frietjes en een lekker sausje. Net zoals de Rump Argentina van The Golden Bull. Jij bent iemand die zoveel mogelijk de frisse buitenlucht opzoekt. Wandelen, fietsen en nieuwe natuurgebieden ontdekken. Daar kikker jij helemaal van op. Als jij te lang in de stad rondhangt word je onrustig. Weer of geen weer, jij trekt er met alle plezier op uit.

5. Crispy Fried Chicken - jij bent een echte durver

Krokante stukjes kip als voorgerechtje of gewoon om van te snoepen. Daar zeg jij geen nee tegen. Jij bent iemand die nooit voor de gemakkelijkste weg zal kiezen. Als er een uitdaging op je pad komt, neem jij die met beide handen aan. De Crispy Fried Chicken van Restaurant Kukeleku organic chicken zal jou dan ook zeker kunnen bekoren.

Hebben wij jouw persoonlijkheid volledig ontmaskerd aan de hand van jouw favoriete vleesgerecht? Of zitten we er volledig naast? Hoe dan ook, deze lekkere vleesjes kun je gemakkelijk en snel bestellen op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application