1. Maaltijden-inspiraties
  2. Smoothie, yoghurt of acai bowl - wij hebben een lekker en gezond ontbijt voor iedereen
Een Smaakvol En Gezond Ontbijt Voor Elke Levensstijl

Smoothie, yoghurt of acai bowl - wij hebben een lekker en gezond ontbijt voor iedereen

Er is geen maaltijd waar we zo weinig tijd voor nemen als het ontbijt en toch weten we dat een goed ontbijt enorm belangrijk is. Een gezond ontbijt is voor iedereen anders. Sommige mensen kappen snel een gezonde smoothie naar binnen en anderen ontbijten liever met een kleurrijke bowl vol superfood. Welk ontbijt je ook verkiest, wij hebben voor iedereen een lekker en gezond ontbijtje in de aanbieding. 

1. Vitaminstore - Energy Bomb 

A post shared by Renata (@renia1401) on

Als je 's morgens niet veel tijd of eetlust hebt, maar je je lichaam toch van de nodige vitamines wilt voorzien is een gezond sapje een goed idee. Je gooit snel enkele stukken fruit en groente in de blender en klaar. En als je dat ook te veel gedoe vindt, bestel je toch gewoon een lekker sapje online. De Energy Bomb van Vitaminstore is precies wat je 's ochtends nodig hebt. Deze fruitige juice wordt gemaakt met mango, ananas, passievrucht, yoghurt en sinaasappelsap. Lekker!

2. Yoghurt Barn Utrecht CS - Popeye Power 

Ben jij iemand die graag een licht ontbijt neemt met bijvoorbeeld yoghurt? Dan is de Popey Power van Yoghurt Barn Utrecht CS helemaal iets voor jou! Deze yoghurt ligt niet zwaar op je maag en geeft je toch alle power die je nodig hebt om je dag goed te starten. De Popey Power wordt bereid met magere yoghurt, spinazie, mango en bio appelsap. Een verrassend lekkere combinatie van smaken.

3. Foodbar Sorry Not Sorry - Acai Bowl 

A post shared by Toby (@toby_dutch) on

Ga jij nooit de deur uit zonder een stevig ontbijt vol lekkere super foods? Kies dan voor de Acai Bowl van Foodbar Sorry Not Sorry. Dit super ontbijt ziet er niet alleen prachtig uit, maar geeft je lichaam ook meteen wat het nodig heeft. Deze grote bowl met verse stukjes fruit en granen geeft je een stevige dosis energie zodat je je meteen klaar wakker voelt.

4. The Happiness Cafe - Granny's Farm Porridge

Voor jou moet een ontbijt niet alleen gezond zijn, maar vooral ook super lekker. De medewerkers van The Happiness Cafe zorgen elke dag voor verse, gezonde en erg lekkere ontbijtjes. Jij hoeft alleen maar een keuze te maken. Een echte aanrader is de Granny's Farm Porridge, een bio havermoutpap met bio magere melk, banaan, pindakaas, pure chocolade vlokken en een caramel swirl. Het perfecte ontbijt voor zoetebekjes.

5. Juice Brothers - Antioxidant

Smoothies zijn heerlijk, snel, gezond en verzadigend. En dat is precies wat jij nodig hebt 's ochtends. Een gezonde smoothie geeft je lichaam veel eiwitten, gezonde koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen. En geef toe, zo'n romige smoothie als ontbijt is ook gewoon pure verwennerij. Geef je metabolisme een mega boost met de Antioxidant van Juice Brothers. Dit is een smaakvolle smoothie met kokoswater, banaan, diverse bessen, acai poeder en goji bessen poeder. 

Wat voor soort ontbijter jij ook bent, op Deliveroo heb je tal van lekkere en gezonde ontbijten om uit te kiezen. En als het eens een dagje wat minder gezond mag, zijn er natuurlijk ook opties genoeg.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application