1. Maaltijden-inspiraties
  2. ​Rotisserie Kip Of Een Franse Hotdog Met Ganzenlever? Deze Keer Zeg Je De Clichés Vaarwel Met Valentijn!
Rotisserie Kip Of Mag Het Origineler? 4 Unieke Gerechten Voor Valentijn

​Rotisserie Kip Of Een Franse Hotdog Met Ganzenlever? Deze Keer Zeg Je De Clichés Vaarwel Met Valentijn!

Over Valentijn zijn de meningen soms wat verdeeld. Sommigen vinden het 1 groot cliché en anderen kunnen niet wachten om het feest van de liefde te vieren. Gezellig genieten met je partner van een heerlijk diner hoeft niet te betekenen dat je moet kiezen voor die typische valentijnsgerechten die je elke jaar ziet terugkomen. Vergeet dus even die kreeft, oesters, chocolade en rotisserie kip en pak het dit jaar wat origineler aan met bijvoorbeeld hotdogs op zijn Frans! Geen inspiratie? Deze 4 overheerlijke maaltijden zullen je vast en zeker kunnen bekoren!

1. Hotdog Vive la France

A post shared by Tom (@tomkellerhuis) on

Wie zegt dat je met Valentijn niet ongegeneerd van een hotdog mag happen? Wij in ieder geval niet. De Hotdog Vive la France van The Fat Dog is geen alledaagse hotdog met mosterd en zuurkool. Nee, deze hotdog onderscheidt zich van de rest door zijn ongewone ingrediënten: gebakken paddenstoelen, bosuitjes, ganzenlever en truffelmayonaise. Een lekkere combinatie en toch net dat tikkeltje verfijnder dan die alledaagse hotdog. Zo zie je maar dat je met Valentijn niet per sé netjes met mes en vork hoeft te eten en je ook met een hotdog een romantisch diner kan beleven.

2. Thai Food For Two

A post shared by ELLE Eten (@elleeten) on

Staat er bij jullie elke week een geurende Thaise curry op het menu? Waarom zou je dan met Valentijn overschakelen op een saaie spaghetti? En zo dachten de chefs van Soi 75 er ook over, want zij bedachten een speciaal menu voor 2 personen, zodat je gezellig met zijn tweeën de liefde voor de Thaise keuken kunt delen. Bestel je de Thai Food For Two, dan krijg je naanbrood, meatballs, twee curries, chocochilitaart en twee drankjes naar keuze. Een prachtig valentijnsdiner voor koppels die houden van Thaise gerechten.

3. Rigatoni Marilena

Kiezen jullie voor Italiaans? Wijk dan eens af van die alledaagse pasta en kies voor Rigatoni Marilena. Dit is verse grote holle pasta met aubergines, basilicum en tomaten-mascarpone saus. Het is eens wat anders dan die fijne sliertjes pasta die je ook thuis al zo vaak klaarmaakt en het is minstens dubbel zo lekker. De chefs van Maccheroni blijven trouw aan de Italiaanse manier van koken: eenvoud en pure ingrediënten. Hebben jullie gezellig samen deze heerlijke pasta verorberd? Aarzel dan niet om ook nog een dessertje te bestellen. Bij Maccheroni kun je kiezen uit witte of zwarte tartufo, panna cotta en tiramisu. 

4. Tatin Crêpes

De verfijnde Franse keuken is altijd een goed idee voor een romantisch etentje. En wat is er nu lekkerder dan pannenkoeken? Cocotte is een Frans paradijsje in het hart van Amsterdam waar je de lekkerste crêpes kunt bestellen. De recepten zijn allemaal 100% Bretons en worden bereid met ambachtelijke producten. De ideale verwennerij op Valentijn! De Tatin Crêpes zijn gebaseerd op de bekende tarte tatin, dus met gekarameliseerde appels en room. Zo heerlijk zoet en romig. Dit gerecht brengt je meteen in romantische sferen.

Geen clichés meer deze Valentijn met deze 4 heerlijke alternatieven. Geniet je liever thuis van zo'n romantisch diner? Maak dan je keuze op Deliveroo en voor je het weet staat er een originele maaltijd bij jou op tafel.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application