1. Maaltijden-inspiraties
  2. De populairste curry's van Nederland proef je hier!
De 5 Populairste Curry Gerechten Ontdek Je Hier

De populairste curry's van Nederland proef je hier!

Een lekkere, kruidige curry,... Zou jij dit ook elke dag kunnen eten? Dan ben je niet alleen! Curry kun je bestellen in enorm veel varianten, zoals Indonesische eiercurry, Indiase tandoori of groene curry met kip. Wij hebben 5 populaire curry gerechten voor jou verzameld van vegetarisch tot vlees en van pittig tot mild.

1. Mayur - Paneer Tikka Masala

A post shared by Twisa Roy (@twisaroy) on

Bij Mayur in Amsterdam kun je proeven van de authentieke Indiase keuken. En dat betekent dus ook tal van aromatische curry gerechten. De meest populaire vegetarische curry is de Paneer tikka masala. Dit zijn vers gemaakte Indiase blokjes kaas bereid in een curry met kruiden en groene paprika. Wij kunnen wel begrijpen waarom dit gerechtje zo vaak besteld wordt, het is namelijk overheerlijk!

2. Thai Company - Kaeng Kiowaan Koen

Kaeng Kiowaan Koen, dat is een moeilijke benaming voor curry met garnalen. De Kaeng Kiowaan Koen van Thai Company is er eentje waar niet veel andere restaurants aan kunnen tippen. Dit gerecht wordt klaargemaakt met verse garnalen, pikante groene curry en Thaise groenten. Eens je dit geproefd hebt, kom je zeker nog eens terug!

3. Gurkhas Kitchen - Chicken Do Piaza

[[Instagram:BILRi3PBiPM]]

Bij Gurkhas Kitchen kun je smullen van verse Nepalese en Indische gerechten. Een van de lekkerste curry's met kip die hier wordt klaargemaakt is ongetwijfeld de Chicken do Piaza met malse stukjes kip in kerrie, uien, tomaten, groene peper, gember en knoflook. Deze curry met kip zit bomvol smaak. Dat is pas culinair genieten!

4. Mother India - Chicken Tikka Masala

De gerechten van Mother India zijn zo populair dat ze hiervoor meerdere prijzen gewonnen hebben. De curry die hier het meest besteld wordt is de Chicken Tikka Masala met gegrilde stukjes kip in een dikke kerriesaus. Dit gerechtje is de specialiteit van de chef en dat proef je ook! Het menu van Mother India is heel ruim en gevarieerd. Ook vegetariërs kunnen hier ruimschoots aan hun trekken komen.

5. Bollywood Indian Restaurant - King Prawn Madras

A post shared by Vinand (@vjsb) on

Bollywood Indian Restaurant is een Indiaas restaurant waar je echte Indiase specialiteiten kan bestellen waaronder heerlijke curry's. De King Prawn Madras moet je echt eens geproefd hebben. Dit is een pittige curry met grote garnalen in madras kerrie saus met een melange van speciale kruiden. De perfecte curry voor mensen die houden van pikante gerechten.

Sta jij ook te springen om deze populaire curry gerechten te proberen? Ga dan snel naar Deliveroo en bestel je favoriete gerecht in een handomdraai. Nog meer inspiratie nodig? Vergeet dan niet om onze pagina te checken!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application