1. Maaltijden-inspiraties
  2. Pasta Carbonara Delen Met Je Geliefde Of Ben Je In Een Andere Stemming? Pasta Voor Elke Gelegenheid
Pasta Carbonara En Andere Pasta's Voor Elke Stemming

Pasta Carbonara Delen Met Je Geliefde Of Ben Je In Een Andere Stemming? Pasta Voor Elke Gelegenheid

Pasta heb je in alle soorten en maten. Dit geliefde gerecht wordt al honderden jaren lang op tafel gezet in Italië en ook ver daarbuiten. Het is één van de populairste voedingsmiddelen ter wereld, omdat het zo ontzettend lekker is en je er alle kanten mee uit kan. Voor elke gelegenheid en ook elke gemoedstoestand is er wel een geschikt pasta gerecht. Heb je iets te vieren, dan kun je kiezen voor pasta met kreeft en voel je je een beetje down dan is een lasagne uit de oven een geweldige troost. Pasta carbonara, tagliatelle of penne met groenten. Welke pasta past het best bij welke gelegenheid?

1. Proef de liefde met Spaghetti Tarantini

Een van de meest romantische gerechten is nog steeds spaghetti. Zet een groot bord tussen jullie twee en geniet er gezellig samen van. En wie weet trek je af en toe aan dezelfde sliert... Voeg daar nog wat zeevruchtjes aan toe en je hebt de perfecte spaghetti om te delen met je geliefde. Zeevruchten zouden lustopwekkend werken en ze smaken natuurlijk ook super lekker bij spaghetti. Een geweldige spaghetti voor verliefde stelletjes is de Spaghetti Tarantini van La Grotta. Dit is een spaghetti met tomatensaus en gemarineerde zeevruchten!

2. Beur je zelf op met lasagne

Als het even niet meezit, verlang je gewoon naar wat lekkere, vullende comfortfood. En dan is lasagne de perfecte keuze. Een geurende schotel uit de oven met lekker veel kaas om gezellig op te eten onder een dekentje. Daar beur je al snel weer van op. En om het nog wat leuker te maken, laat je die heerlijke lasagne gewoon aan huis leveren. Bij TuttiGusti kun je de beste lasagnes bestellen: een traditionele lasagne met bolognesesaus en vlees, lasagne met zalm en courgette, lasagne met gegrilde groenten en nog veel meer. Keuze genoeg en het is allemaal waanzinnig lekker!

3. Pasta met kreeft als feestmaal

Heb je iets te vieren? Dan mag het wel wat meer zijn. Dus geen gewone spaghetti of macaroni, maar bijvoorbeeld pasta gevuld met kreeft en zeevruchten. Als je dit ziet, geraak je meteen in feeststemming. Een echte legendarische pasta met kreeft kun je bestellen bij Oliva. De Rettangolone Ai Crostacei Nero is een moeilijke naam voor een overheerlijke pasta gevuld met kreeft en een saus van schaaldier en mascarpone en nog wat extra langoustines en garnalen. 

4. Volkoren penne voor power

Ben je moe en zit je energieniveau op een dieptepunt? Dan kun je wel wat krachtvoer gebruiken zoals een volkoren pasta met groenten. Dit geeft je lichaam een echte boost. In volkoren pasta zitten extra veel gezonde voedingsmiddelen en dat in combinatie met een portie groenten is precies wat je nu nodig hebt. De Penne Romana Classico van De pasta kantine is een volkoren penne met broccoli, amandelen, rode ui, knoflook, olijven, basilicumolie en Grana Padano kaas. Een echte powerboost dus!

Op Deliveroo vind je nog meer hemelse pasta's voor elke stemming en elke gelegenheid. Laat je dus maar lekker gaan en kijk snel welke adresjes er bij jou in de buurt liggen.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application