1. Maaltijden-inspiraties
  2. 4x nacho's in Amsterdam!
Bestel lekkere nacho’s in Amsterdam met Deliveroo!

4x nacho's in Amsterdam!

Ben jij woonachtig in Amsterdam? Hou je van de internationale keuken? Wel, dan is dit artikel wel iets voor jou! Ontdek samen met ons de 4 beste restaurants om nacho's te bestellen in Amsterdam. Nacho's zijn een typisch gerecht in de Mexicaanse keuken. Het zijn zijn tortillachips met jalapeno, bedekt met gesmolten kaas en vlees (kip, runds- of varkensvlees). Vaak worden er ook nog extra ingrediënten aan toegevoegd zoals ajuin, maïs, bonen, paprika of chorizo om het extra lekker te maken. Deze schotel gaat even de oven in en komt er weer warm uit met als resultaat: gesmolten kaas over alle nacho's. Hmmm! Nacho's kan je zowel eten als voor-en hoofdgerecht. Ze zijn ook perfect voor vrijmibo, een vrijdagmiddag borreltje met collega's. 

Heb je er zin in gekregen? Hieronder vind je de 4 beste restaurants om nacho's te bestellen in Amsterdam. Ready, set... GO!

1. Waterkant - super nacho's

​Bij Waterkant in Amsterdam kan je van 11u tot 21u30 super nachos bestellen. Ideaal als aperitief, voorgerecht of snack bij je drankje. Wat maakt deze nacho's zo super en populair? Het zijn lekkere krokante gegratineerde nacho's met cheddar, jalapenos, zure room, salsa en guacamole! Bij Waterkant kan je ook nog terecht voor andere heerlijke maaltijden zoals een roti rol met kip, een spicy beef salad en zoveel meer!

2. Goud West - super nacho's

​Een van de specials bij Goud West zijn hun super nachos. Je bestelt ze als vieruurtje, bij een biertje of als maaltijd om te delen met je vrienden. De super nachos bestaan uit krokante nacho's met kip, guacamole, verse room, gesmolten kaas en verse jalapenos. Zin in meer dan enkel nacho's? Ze hebben hier ook frietjes, sandwiches en andere specials zoals caesar salade, burrata en sappige burgers! 

3. Senor Mostachio Amsterdam - nacho's mostachio

Senor Mostachio is een authentiek Mexicaans restaurant in hartje Amsterdam. Ze staan bekend voor hun traditionele Mexicaanse gerechten en homemade tortilla chips, verse salsa en authentieke taco's. Heel populair en finger-licking good zijn de Nachos Moustachio met guacamole en kip, rund- of varkensvlees naar keuze. Maak je gerecht compleet en bestel er gerust een goede cocktail bij! Je zal niet teleurgesteld zijn! 

4. Salsa Shop

Gezond en lekker Mexicaans, daar staat Salsa Shop voor. Vier jeugdvrienden die een hele tijd door Mexico gereisd hebben en jaren in Amerika gewoond hebben, besloten dat het tijd was dit lekkere eten naar Amsterdam te brengen. Good food, fast! Zo gezegd, zo gedaan en binnen een mum van tijd begon het Salsa avontuur. Ze serveren hier niet enkel lekker eten, maar hebben ook torenhoge ambities en streven ernaar de gezondste verse food chain in Nederland en daarbuiten te worden. Probeer er burritos, burrito bowls, salades, tacos en chips & salsa's. Vergeet er geen Salsa Cerveza bij te bestellen, een Mexicaans bier met citrahops, geserveerd met een schijfje limoen.

Ook zo'n zin gekregen om een aperitief te organiseren gewoon zodat jij een reden hebt om heerlijke nacho's te bestellen? Wel, waar wacht je nog op? Neem een kijkje op Deliveroo en laat je gaan!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application