1. Maaltijden-inspiraties
  2. Deze Mega Pizza's In Rotterdam Zullen Je Honger Wel Kunnen Stillen!
4 Extra Grote Pizza's In Rotterdam 

Deze Mega Pizza's In Rotterdam Zullen Je Honger Wel Kunnen Stillen!

Wat is er leuker dan op vrijdagavond een heerlijke pizza bestellen? De geur die je tegemoet komt van zodra je die pizzadoos opent, daar begin je al spontaan van te kwijlen. Pizza is zo een van die gerechten die je praktisch overal ter wereld kunt vinden en het kan bijna iedereen bekoren. Je hebt ze dan ook in allerlei soorten en maten. Amerikaanse pizza's met een dikke bodem en extra veel kaas of een meer verfijnde Italiaanse pizza met verse groenten. Wat toppings betreft, zijn er oneindig veel mogelijkheden. De pizza is dan ook een van de meest veelzijdige gerechten die je kan bedenken. En dat is vast de reden waarom iedereen pizza zo lekker vindt. Je kan er namelijk alle kanten mee uit.

Van een heerlijke ovenverse pizza kan je niet snel genoeg krijgen. Je bestelt er dan maar beter eentje die groot genoeg is en liefst ook rijkelijk belegd wordt. Gelukkig zijn er in Rotterdam een aantal pizzeria's, waar je niet alleen de lekkerste pizza's kan bestellen, maar ook de grootste. Want zeg nu zelf... als je dan toch voor pizza kiest kun je beter all te way gaan. 

1. Sugo Rotterdam

A post shared by MIES MEDIA (@miesmedia) on

Bij Sugo Rotterdam zijn de pizza's licht en luchtig door het lange rijzen. Net zoals ze in Rome worden klaargemaakt. En wat we hier nog heel leuk vinden is dat je bij Sugo zo veel stukken pizza kan bestellen als je wilt. Dus niet 1 grote pizza, maar verschillende stukken die je kan delen of lekker allemaal zelf kan opeten. Voor een volledige maaltijd kun je 2 à 3 stukken bestellen, maar dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Laat je dus maar lekker gaan!

2. De Pizzabakkert Blijdorp

Voor een authentieke pizza uit de steenoven moet je bij De Pizzabakkert Blijdorp zijn. En gelukkig zijn de pizza's hier ook lekker groot van formaat. Ideaal voor als je grote honger hebt en zin hebt in een lekkere hap. De chef gebruikt enkel kwalitatieve ingrediënten zoals ze het ook in Italië zouden doen. 

3. Ciao Ciao

A post shared by Min Ren (@xiaorenmin) on

Bij Ciao Ciao heb je een grote keuze uit verschillende Italiaanse specialiteiten. Voor een volledig Italiaans feestmaal ben je hier aan het juiste adres. En daar mag natuurlijk een stevige pizza niet bij ontbreken. De pizza's hebben hier niet alleen een groot formaat, ze worden ook royaal belegd met heerlijke Italiaanse lekkernijen. Dat betekent dus lekker veel salami, zeevruchten, kip, kaas of olijven!

4. La Pizza

A post shared by #bigfoodies (@bigfoodies) on

Bij La Pizza heb je misschien iets minder keuze, maar de pizza's die op het menu staan zijn wel super lekker en extra groot! Een pizza met zo'n afmetingen gaat je honger wel kunnen stillen. De pizza's worden gebakken in een traditionele op hout gestoken steenoven en er wordt ook veel aandacht besteedt aan de kwaliteit van de toppings. 

Mag het lekker en ook erg veel zijn? Dan zit je bij deze 4 adresjes helemaal goed! Wil je nog meer plekjes met grote pizza's bij jou in de buurt vinden? Ga dan snel naar Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application