1. Maaltijden-inspiraties
  2. Maak Het Jezelf Gemakkelijk En Laat Een Pasta Pesto Aan Huis Leveren
Lekker Makkelijk - Pasta Pesto Online Bestellen

Maak Het Jezelf Gemakkelijk En Laat Een Pasta Pesto Aan Huis Leveren

Soms heb je weinig tijd, maar wil je toch een lekkere maaltijd op tafel. En dan is bijvoorbeeld een romige pesto pasta een goede oplossing. Het is een lekker gerecht en het is ook snel klaar. Maar wat natuurlijk nog makkelijker is, is die heerlijke pesto pasta aan huis laten leveren. Zo hoef je helemaal geen tijd meer te verliezen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is kiezen welke pasta pesto jij het lekkerst vindt. Ga je voor een simpele groene pesto pasta, of liever een rode pesto pasta met stukjes kip of eentje met zalm? Wij zetten hieronder de lekkerste pesto pasta's voor jou op een rij om het je nog wat makkelijker te maken!

1. Pastabar sicily - Pasta Pesto

Pastabar sicily is een een pastabar die zich baseert op de smaken van Sicilië, een Italiaans eiland dat gekend is voor zijn rijke en verse ingrediënten. De pasta pesto die je hier kunt bestellen is helemaal zoals een goede pasta pesto hoort te zijn. De groene pesto wordt huisgemaakt met basilicum, knoflook, olijfolie, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Heel eenvoudig, maar wel super lekker!

2. Ciao Ciao - Pasta Al Pesto

Nog zo'n goede, degelijke pasta pesto is de Pasta Al Pesto van Italiaans restaurant Ciao Ciao. De pesto is lekker romig doordat er extra veel Parmezaanse kaas in vermengd zit en toch heb je die frisheid van de verse basilicum. Dit goedje mengt zich perfect onder een vers gemaakte pasta. En daar heb jij natuurlijk helemaal geen tijd voor. Schuif die voetjes dus maar gewoon onder tafel en geniet van een romige pasta pesto zoals alleen een Italiaanse chef die kan maken.

3. Torino - Spaghetti Alla Pollo Pesto

Wie zegt dat je geen extra ingrediënten mag toevoegen aan een goede pesto pasta? Ook met krokant gebakken stukjes kip is deze pasta ontzettend lekker. En dat weten ook de chefs van Torino. De Spaghetti Alla Pollo Pesto wordt met veel liefde bereid met enkel verse ingrediënten. En die krokante blokjes kip maken deze pasta pesto extra lekker. Wil je je pasta pesto liever niet met spaghetti, dan kun je hier ook kiezen voor macaroni. 

4. Rice & Pasta - Pasta Rode Pesto Zalm

En natuurlijk mogen we pasta met rode pesto niet vergeten. Een rode pesto wordt gemaakt met zongedroogde tomaten, basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Het is een leuke afwisseling op de groene pesto en minstens even lekker. Bij Rice & Pasta kun je een overheerlijke Pasta Rode Pesto Zalm bestellen. De zalm is perfect gebakken: een krokant laagje aan de buitenkant en nog lichtjes sappig vanbinnen. Dit heerlijk gebakken stuk zalm past uitstekend bij de pasta met rode pesto. Dit gerechtje laten wij met veel plezier aan huis leveren!

Waarom zou je zelf achter de kookpotten gaan staan als je ook een lekkere pasta pesto aan huis kan laten leveren? Jij hebt op die manier meer tijd voor andere dingen en toch staat er snel een verrukkelijke maaltijd voor je neus. Via Deliveroo heb je dat in enkele muisklikken gefixt!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application