1. Maaltijden-inspiraties
  2. Lunchen in Leiden? Deze heerlijke afhaalmaaltijden kun je snel op kantoor laten leveren
Lunchen In Leiden Op Vrijdag? Geniet Van Een Lekkere Afhaalmaaltijd

Lunchen in Leiden? Deze heerlijke afhaalmaaltijden kun je snel op kantoor laten leveren

Na een lange werkweek verdienen jij en je collega's een lekkere afhaalmaaltijd. Vrijdag is dan ook dé dag bij uitstek om een bestelling door te geven die vervolgens op kantoor geleverd wordt. Daar kun je het weekend meteen goed mee beginnen. Afhaalmaaltijden zijn al lang niet meer enkel ongezond. Je hoeft je gezonde eetgewoontes dus zeker niet zomaar overboord te gooien. Wil je lunchen in Leiden? Dan hebben wij goed nieuws! De volgende 5 afhaalmaaltijden kunnen binnen enkele muisklikken bij jou op kantoor geleverd worden. Geen gedoe meer met zelf je lunch van tevoren klaarmaken. Leun dus maar lekker achterover in je stoel en geniet!

1. Soups & Salads - Maaltijdsalade Quinoa Feta

Een lunch moet lekker zijn, maar liefst ook niet te zwaar. Een kleurrijke maaltijdsalade is dan een goede keuze. Heel belangrijk bij zo'n salade is dat alle ingrediënten supervers zijn en dat is net waar de chefs van Soups & Salads zoveel aandacht aan besteden. Zij koken alleen met verse en eerlijke producten. Je kan kiezen uit verschillende belegde broodjes, soep, poké bowls en maaltijdsalades. Wij houden vooral van de Maaltijdsalade Quinoa Feta, die is lekker licht en toch bijzonder smaakvol.

2. Leidsch beleg - Broodje Notenbalk

A post shared by Leidsch Beleg (@leidschbeleg) on

Een belegd broodje is altijd een goed idee op een vrijdagmiddag. En als je in Leiden woont heb je geluk, want het Leidsch beleg is een broodjeszaak met geweldig veel lekkere broodjes. Een broodje mag van ons best wel wat een bite hebben en daarom kozen wij voor het Broodje Notenbalk. Dit is een broodje met rijpe kaas, sellery salade en walnoten. 

3. BetterBagels - Healthy Hummus

Ben je een liefhebber van bagels? Dan zit je helemaal goed bij BetterBagels, de koning van de bagels in Leiden. De bagels zijn hier zo lekker omdat ze op traditionele wijze ambachtelijk gemaakt worden. Je kunt ze zo eten of belegd met lekkere ingrediënten. De Healthy Hummus met huisgemaakte organische hummus is zeker een aanrader!

4. Dapp Frietwinkel - Groente/Parmezaan-kroket

Het is vrijdag en je bent klaar om het weekend stevig in te zetten, dus waarom zou je niet voor friet en een kroket kiezen? En ook als je liever geen vlees eet, kun je naar hartenlust smullen van kroketten. Want bij Dapp Frietwinkel kun je een biologische Groente/Parmezaan-kroket bestellen of eentje met geitenkaas. En voor de vis- en vleesliefhebbers zijn er natuurlijk ook genoeg mogelijkheden. 

5. Anne&Max Leiden - Panini Maximiliano

Harde werkers uit Leiden kunnen ook bestellen bij Anne&Max, een eethuis waar je terecht kan voor een heerlijk ontbijt en lunch. Een lekkere panini gaat er altijd wel in zoals de Panini Maximiliano. Deze panini wordt gemaakt met een bio desem-ciabatta brood uit de oven en lichte ingrediënten zoals mozzarella, tomaat, pesto, verse basilicum en zongedroogde tomaat. Dit is een smaakvolle hap die meteen je honger stilt en toch ligt het niet zwaar op de maag.

Na een hele week hard zwoegen, hebben jij en je collega's wel een traktatie verdiend aan het einde van de werkweek. En hoe kun je dat beter doen dan door iets lekkers te bestellen via Deliveroo?

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application