1. Maaltijden-inspiraties
  2. Wat je lifestyle ook is, deze 5 afhaalmaaltijden maken jouw vrijdagavond helemaal geslaagd!
5 Onweerstaanbare Afhaalmaaltijden Gebaseerd Op Jouw Lifestyle

Wat je lifestyle ook is, deze 5 afhaalmaaltijden maken jouw vrijdagavond helemaal geslaagd!

Vrijdagavond, het is eindelijk weekend! Na een hele week hard werken heb je wel wat nood aan ontspanning. Gezellig naar een huisfeest van vrienden of een romantische avond met je lief. En koken, dat is wel het laatste waar je nu zin in hebt. Een lekkere afhaalmaaltijd om de start van het weekend te vieren, dat hoort er gewoon bij. Weet je nog niet wat te bestellen? Dan helpen wij je graag uit de nood. Op basis van jouw lifestyle, verzamelden wij 5 heerlijke afhaalmaaltijden.

1. Pizza om te delen met je partner

Een romantische date met je partner. Dat doe je thuis, terwijl je een samen gezellig een grote pizza deelt. Pizza haal je meteen uit de doos. Geen gedoe dus met borden of bestek. Het enige waar jij nog voor hoeft te zorgen is kaarslicht en wat sfeermuziek. Wil je een traditionele houtoven pizza? Dan zit je bij Da Portare VIA helemaal goed. Alle pizza's worden hier op de authentieke Italiaanse manier gebakken met de lekkerste en meest verse ingrediënten. 

2. Cultuur snuiven en smullen van sushi

Jij bent iemand die liever wat cultuur gaat opsnuiven. Genieten van een avondje kunst of een muzikale voorstelling, daar kijk je de hele week naar uit. En om je honger te stillen, kies jij steevast voor sushi. Sushi is niet alleen erg lekker, het oogt ook enorm mooi en dat kan jij wel waarderen. Bij Sushi Time Utrecht kun je kiezen uit de verschillende sushi rolletjes die op het menu staan of je kan het jezelf ook lekker gemakkelijk maken door een sushi box te bestellen.

3. Een Mexicaanse house party met taco's en tequila

A post shared by TI (@flawerburst) on

Jij doet niets liever op een vrijdagavond dan plezier maken met je vrienden. Op een leuke house party kun je je helemaal laten gaan en zeker als het thema Mexicaans is. Lekkere pittige taco's delen en shotjes tequila achterover slaan. Meer heb jij niet nodig. Het beste Mexicaanse adresje is Salsa Shop. Hier kun je een hele lading burrito's, taco's, nacho's en guacamole bestellen.

4. Je favoriete ploeg aanmoedigen met hamburgers en friet

Een vrijdagavond, dat betekent voor jou voetbal kijken met je vrienden. Lekker onderuit zakken in de zetel en luidkeels je favoriete ploeg aanmoedigen. Heerlijk! En daar horen natuurlijk hamburgers bij. Als je de burgers van Nude Burger Club nog maar ziet, begin je al spontaan te kwijlen. Perfect gegrild vlees, knapperige groenten en heerlijke sauzen. 

5. Een knusse filmavond met een heerlijk dessert

Op vrijdagavond ben je moe en dan doe jij het liever wat rustig aan. Een filmavond, terwijl je knus onder een dekentje kruipt is jouw favoriete tijdsbesteding. Bij een film hoort een lekker dessert. En dat is nu net waar de koks van Metropolitan zo goed in zijn. Hier bestel je de lekkerste chocolade, macarons, gebakjes, taarten, ijs en dessert!

Op vrijdagavond hoef je helemaal zelf niet te koken. Laat al dat lekkere eten gewoon bij je thuis afleveren. De beste adresjes vind je op Deliveroo. Happy weekend en smakelijk!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application