1. Maaltijden-inspiraties
  2. Bij leuke dates horen lekkere afhaalmaaltijden - Deze combinaties maken je date helemaal geslaagd
5 Leuke Dates In Combinatie Met De Beste Afhaalmaaltijden

Bij leuke dates horen lekkere afhaalmaaltijden - Deze combinaties maken je date helemaal geslaagd

Ga je op date en heb je een leuke activiteit gepland, zoals samen sporten of een museum bezoeken? Dan is het een goed idee om daarna een lekkere afhaalmaaltijd te bestellen. Maar welk gerecht bestel je precies? Het moet iets zijn dat jullie allebei lekker vinden en liefst geen gerecht met spinazie die tussen je tanden blijft zitten. Wij selecteerden 5 lekkere afhaalmaaltijden die perfect passen bij je date. 

1. Samen een grote pizza delen na een zweetsessie in de fitness

Er zijn heel wat leuke dates waaruit je kan kiezen. Zijn jullie allebei sportief? Dan kan het fijn zijn om samen te gaan fitnessen. Na afloop van zo'n zweetpartij heb je natuurlijk grote honger. Een grote pizza die je samen kan delen is dan de perfecte keuze. Pizza is altijd lekker en ook heel romantisch. Bij Pizza Hut Utrecht kun je een Large Pizza Pepperoni Lovers bestellen. Dit is een grote pizza met lekker veel toppings: pepperoniworst, mozzarella en tomatensaus.

2. Bijkletsen met een punt chocoladetaart na een museumbezoek

Houden jullie meer van kunst en geschiedenis? Ga dan samen een museum bezoeken. Na je museumbezoek kun je nog lekker gezellig bijkletsen met een stuk chocoladetaart. Want met chocolade scoor je altijd op een date. Bij De Bakkerswinkel kun je heel veel lekkere stukken taart bestellen en natuurlijk ook een klassieke chocoladetaart. Is zo'n hele taart wat te veel van het goede? Bestel dan 2 punten of een halve taart.

3. Nacho's uit de oven bij een romantische filmavond

A post shared by Maris ❤️. (@mariska135mm) on

Samen thuis naar een film kijken kan ook heel romantisch zijn. Gezellig onder een dekentje tegen elkaar aan kruipen, terwijl je opgaat in de film. Daar hoort natuurlijk een lekker hapje bij. Wat dacht je van nacho's uit de oven? Dat is veel lekkerder dan een gewoon pak chips. De Willy Nacho's Classic bestaat uit tortillachips, tomatensalsa, kaas en zure room. Alle nacho's van Willy Nacho komen uit de oven, waardoor ze extra smakelijk zijn.

4. Een wandeling in het park combineren met een picknick

A post shared by Lis (@delisious.nl) on

Samen wandelen op een date, dat lijkt misschien iets voor oudere vrijgezellen, maar het is eigenlijk een hele leuke en ontspannende manier om elkaar te leren kennen. En al zeker als je de wandeling afsluit met een gezellige picknick. Zelf een mand vullen is niet nodig. Bij Peek&van Beurden kun je een Picknick Box bestellen die je helemaal zelf kan samenstellen. Je kan kiezen uit lekkere belegde broodjes, borrelhapjes, wijn en zoetigheden. 

5. Proeven van Aziatische streetfood na een concert

Gaan jullie samen naar een concert of festival? Kies dan na het optreden voor smaakvolle street food. Vijfnulvijf is hét plekje bij uitstek voor Aziatische street food. Op de menukaart staan verschillende sushi rolletjes, maar je kan ook kiezen uit een hele reeks Street Bites. Dit zijn onder meer Thaise viskoekjes, krokant gebakken tofu, kleine loempia's, ossenhaasreepjes en nog veel meer lekkere hapjes.

Met deze 5 heerlijke afhaalmaaltijden maak je er ongetwijfeld een geslaagde date van. Wil je nog meer lekkere gerechten ontdekken? Surf dan snel naar Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application