1. Maaltijden-inspiraties
  2. De Lekkerste, Verse Vis Rechtstreeks Uit De Noordzee!
De Lekkerste Gerechten Met Verse Vis

De Lekkerste, Verse Vis Rechtstreeks Uit De Noordzee!

De lekkerste vis is de meest verse vis en dat proef je ook meteen. Een vers stukje vis is lekker vol van structuur en ook de smaak is heel intens. En dat af en toe wat lekkers uit de zee ook nog eens goed is voor je gezondheid hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Wil je een paar keer per week een lekker stukje vis verorberen? Kies dan voor kwaliteit en versheid. De volgende 5 gerechten bestaan uit vis die rechtstreeks uit de Noordzee komt!

1. Aloha Salmon - Poké Bowl

Heerlijke poké, een verser gerechtje vind je bijna niet. De stukjes vis die in dit gerecht worden verwerkt zijn rauw. De koks van Poké Bowl stellen dan ook hoge eisen aan de versheid van al hun ingrediënten. Lekkere stukjes verse zalm met rijst, avocado, endamme, rettich, zeewier, poké dressing, masago, gebakken ui en furikake. Dat is de Aloha Salmon van Poké Bowl. Een frisse en kleurrijke bowl met een gezonde mix van verse groenten en vis.

2. Tjauw Min Garnalen - De Kade

A post shared by De Kade (@dekaderotterdam) on

Wil je smullen van verse garnalen op Surinaamse wijze? Dan ben je bij De Kade aan het juiste adres. De Tjauw Min met garnalen is een traditioneel Surinaams gerecht met noodle-mie en gebakken garnalen. Dit gerecht heeft een typische smaak die in Suriname heel gekend is. En dat komt door het gebruik van kruiden, groenten en fachong. De verse garnalen worden lekker krokant gebakken in een grilpan en smaken bijzonder goed in combinatie met de tjauw min.

3. Kung Pao Shrimp - Spicy Temptation

A post shared by @yudan1989 on

Wil je nog meer smullen van lekkere verse garnalen, maar dan met een pikante toets? Ga dan naar Spicy Temptation en bestel de Kung Pao Shrimp. Deze maaltijd bestaat uit dagverse garnalen die krokant gegrild worden met pindanoten en groene peper en ondergedompeld worden in een hete Chinese chili saus. Deze garnalen zijn niet voor doetjes!

4. Lemon Special Sushi Rolls - Lemon by 3

A post shared by Lemon By3 (@lemonby3) on

De ultieme sushi wordt gemaakt met de beste en meest verse stukjes vis. En dat weten de koks van Lemon by 3 maar al te goed. Maak je keuze uit de vele Lemon Special Sushi Rolls en proef van de lekkerste sushi met verse zalm en tonijn, stukjes avocado, gefrituurde garnalen en onweerstaanbare sausjes. De stukjes zalm en tonijn zijn zo vers dat ze bijna smelten op je tong. Een echt feestje in je mond!

5. Mosselen - The Fish Market

A post shared by Part Of 王可 (@djzyuke) on

En wat zeker niet mag ontbreken op ons lijstje is een pot geurende, verse mosselen! En die zijn het allerlekkerst bij The Fish Market. De mosselen die je hier bestelt hebben lekker veel vlees en zijn extreem smaakvol. De mosselen worden bereid in kruidenboter om ze nog meer op smaak te brengen. En om het helemaal af te maken krijg je er nog een grote portie verse frieten en salade bij. Dat is pas smullen!

Wil je op elk moment een heerlijk vers gerecht met vis binnen handbereik? Dan zit je bij Deliveroo helemaal goed! Hier vind je de lekkerste gerechten met verse vis uit de zee.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application