1. Maaltijden-inspiraties
  2. De lekkerste sushi en andere afhaalmaaltijden die perfect aansluiten bij jouw job
De Lekkerste Sushi? Deze Afhaalmaaltijden Passen Bij Jouw Beroep

De lekkerste sushi en andere afhaalmaaltijden die perfect aansluiten bij jouw job

Als startende ondernemer heb je een zeer druk leven. Je staat op met 101 dingen die je moet doen. Je zou bijna vergeten dat je ook nog even de tijd moet nemen om te eten. Gelukkig kun je altijd snel een lekkere afhaalmaaltijd laten bezorgen. En die heb je in alle mogelijke varianten. Ben jij iemand die vooral met technologie bezig is, dan is Japans een goede optie voor jou. In je buurt kun je gemakkelijk op zoek gaan naar de lekkerste sushi. Of werk jij in een klein familiebedrijf? Kies dan voor degelijke Hollandse kost, zoals kroketten. In wat voor bedrijf je ook werkt, wij hebben een passende afhaalmaaltijd die aan al je wensen voldoet.

1. Açai Bowls voor gepassioneerde lifestyle ondernemers

A post shared by @nic.the.vegan on

Ben jij gepassioneerd door alles wat met lifestyle te maken heeft, zoals gezond eten, reizen en mode? Dan ben jij waarschijnlijk niet echt geïnteresseerd in een vette hap. Een gezonde açai bowl, daar word jij veel gelukkiger van. En zeker eentje die tot aan de rand gevuld wordt met super gezonde ingrediënten. Dat is exact wat jij nodig hebt om je dag goed te starten. Het beste adresje voor de heerlijkste açai bowl is Juice Brothers. Hier kun je kiezen uit verschillende soorten açai bowls: met amandelen, chocolade of groene groenten.

2. Sushi voor slimme techneuten

Jij bent van 's morgens tot 's avonds druk bezig met technologie. En dat drukke leven combineer je het liefst met een verse schotel sushi. Dat is lekker, handig en het geeft je extra veel energie. Wil je niet te lang zoeken naar een goed sushi restaurant? Dan doen wij dat toch gewoon voor jou. Bij Yumi Sushi & Grill is alle sushi super lekker en je hebt hier een grote keuze aan verschillende sushi- en grillgerechten. 

3. Thai street food voor creatieve ondernemers

A post shared by MMS (@melleschellekens) on

Techniek is niet helemaal jouw ding, jij houd je liever bezig op een creatieve manier. En ook wat eten betreft, mag het wel wat meer zijn dan een saaie sandwich. De perfecte take-out voor jou is Thaise street food. En wij hebben voor jouw het ideale adresje gevonden: SOI Deli. De chefs van dit restaurant maken waanzinnig lekkere street food die rechtstreeks uit de straten van Bangkok lijkt te komen!

4. Kroketten voor harde Hollandse werkers

A post shared by Izzy ✨ (@izzysayers) on

Maak jij deel uit van een klein familiebedrijf? Dan kan je tijdens de lunch of het diner lekker gezellig genieten van een Hollandse maaltijd met je familieleden. Zo vergeet je heel even de stress van de dag. Iedereen weet dat de bitterballen en kroketten van Van Dobben Eetsalon de beste van het land zijn. En wat nog mooier is, is dat je al dat lekkers gewoon op het werk kan laten afleveren. Laat dus maar meteen een portie bitterballen en een broodje kroket jouw richting uit komen! 

Zit jouw lievelingsadresje hier tussen? Of wil je nog meer lekkere afhaalmaaltijden ontdekken? Neem een kijkje op Deliveroo en voor je het weet staat er een verrukkelijke maaltijd voor je neus.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application