1. Maaltijden-inspiraties
  2. De Lekkerste Koekjes Voor Bij De Koffie Vind Je Hier!
De Vijf Lekkerste Koekjes Voor Bij Je Koffie Of Thee

De Lekkerste Koekjes Voor Bij De Koffie Vind Je Hier!

Van een kopje koffie of thee worden we niet alleen blij en alert. De gezelligheid van samen een bakkie drinken is minstens even belangrijk. Een koekje voor bij de koffie is typisch Hollands, bij een kopje koffie of thee hoort namelijk iets lekkers. Gezellig knabbelen terwijl je van je drankje geniet of een koekje dopen in je koffie tot het helemaal zacht wordt. Wij verzamelden voor jou de lekkerste zoetigheden om gezellig op te peuzelen tijdens jouw koffiemomentje.

1. Sticky blondy koek van Jol

Een koekje waar wij spontaan gelukkig van worden is de Sticky blondy koek van Jol. Deze koek kan je bestellen bij Buiten, een gezellig plekje met goed en lekker eten. Dit is meer dan zomaar een droog koekje. De Sticky blondy koek van Jol wordt gemaakt van witte chocolade en pecannoot. Lekker zoet, crunchy en smeuïg tegelijk. De ultieme lekkernij voor bij je tasje koffie of thee!

2. Sweet Caramel

Sherlock's Place is dé place to be voor een lekker bakje koffie met wat lekkers. Of je nu zin hebt in een verse munt thee, een stevige espresso of een romige latte macchiato vergezeld met een heerlijk koekje; bij Sherlock's Place heb je keuze genoeg. Als wij denken aan Sweet Caramel, loopt het water ons in de mond. Dit koekje wordt gemaakt van melkchocolade en een laagje zoete caramel. Perfect om te dopen in het schuimlaagje van bijvoorbeeld je cappuccino.

3. Lolly Cake

Houd je van een verse kop thee met een goed stuk cake? Dan moet je bij Sands, Cakes and Bubbles zijn! Hier draait alles rond een lekkere kop thee van de beste kwaliteit. Denk maar aan verse munt thee, verse gember thee, chai latte, zwarte thee, rooibos thee en nog veel meer. En wat is er nu beter dan een huisgemaakt stukje cake bij een dampend kopje thee? De Lollykoek van Sands, Cakes and Bubbles is pure verwennerij! Lekker zoet met toch een knapperige bite, zoals een goede cake hoort te zijn!

4. Scone

A post shared by ADEVA W. (@adevawong) on

Een echte klassieker voor bij je kopje thee is natuurlijk de scone. Een scone is een klein broodje dat oorspronkelijk uit Schotland komt en het wordt meestal gegeten met clotted cream en jam. Bij Anne&Max kun je zo'n heerlijke scone bestellen, inclusief clotted cream en landgoedjam. Clotted cream is een soort van dikke, romige slagroom en dat in combinatie met het zoete broodje en jam is echt hemels!

5. Rockslide Brownie

Houd je meer van iets zoets met chocolade? Dan is een brownie voor jou de ultieme lekkernij! Onze favoriete brownie is de Rockslide Brownie van Doppio. Dit is een brownie met boterachtige caramel, brownie blokjes, geroosterde pecannoten en een topping van caramel. Echt om handen en vingers bij af te likken en het smaakt verrukkelijk bij een kopje koffie. Doppio is trouwens gekend voor zijn iced cappuccino. Moet je zeker eens proberen!

Welk koekje vind jij het lekkerst smaken bij je dagelijkse kopje koffie of thee? Wat je voorkeur ook is, op Deliveroo kun je al deze hemelse zoetigheden in een mum van tijd bestellen. Laat het smaken!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application