1. Maaltijden-inspiraties
  2. Een Lekker Ontbijt Voor Je Kinderen? Dat Heb Je Bij Deze Adresjes Zo Voor Mekaar!
Een Kindvriendelijke En Lekker Ontbijt? Hier Moet Je Zijn

Een Lekker Ontbijt Voor Je Kinderen? Dat Heb Je Bij Deze Adresjes Zo Voor Mekaar!

Een lekker ontbijt bestellen voor jezelf is zo gebeurd, maar als je ook rekening moet houden met de kids heb je meestal heel wat minder keuze. Veel restaurants bieden geen kindvriendelijke maaltijden aan en dan is het soms wel even zoeken. Ofwel is de keuze heel beperkt en staat er alleen maar friet op het menu. Maar waar kan je nu terecht voor een kindvriendelijk en lekker ontbijt? Wel, je hoeft niet langer te zoeken want wij selecteerden voor jou 4 lekkere ontbijtjes waar je je kinderen heel gelukkig mee kan maken.

1. Healthy Pancake met banaan

A post shared by anna_lena (@annalenamic) on

Als je pannenkoeken roept, springen je kinderen meteen een gat in de lucht. Pannenkoeken zijn meestal niet gezond, tenzij je ze bestelt bij Club Vers. Hier krijg je de keuze of je een normale, een vegan of glutenvrije pannenkoek wilt. Als dat geen luxe is! De Healthy Pancake met banaan is een pannenkoek met banaan, bosbes, geroosterde kokos, frambozenjam en ahornsiroop. Allemaal zoeten smaken waar je kinderen dol op zullen zijn. 

2. Kids Fruitsalade

A post shared by Iris Nijboer (@irisamberr) on

Anne&Max is de ideale plek als je een lekker ontbijt wilt bestellen voor jezelf en je kinderen. Je kan kiezen uit yoghurt, fruit, granen, scones, pain au chocolat, croissants en bananenbrood. En niet alleen jij hebt hier een ruime keuze. Op het menu staan ook lekker veelzijdige kinderontbijtjes. Wil je bijvoorbeeld dat je kids 's morgens meteen een goede portie fruit binnenkrijgen? Kies dan voor de Kids Fruitsalade. Dit zijn verse stukjes fruit met Griekse yoghurt en bio cranberrycompote. Daarnaast heb je ook nog een Kids Tosti met jonge kaas en tomatenketchup en vers gebakken bananenbrood met fruit, dadelstroop en clotted cream.

3. Breakfast muffin

Met een lekker zoet ontbijt kun je altijd scoren bij je kinderen en bij jezelf natuurlijk ook. Wil je een ruime keuze aan zoetigheden waar jij en je kinderen samen van kunnen smullen? Dan moet je bij La Pain Quotidien zijn. Hier kun je naast croissants, seizoensfruit en yoghurt ook heel wat zoete lekkernijen bestellen. Het ziet er allemaal even lekker uit, maar onze voorkeur gaat toch naar de Breakfast muffin. Dit is niet zomaar een droge muffin, maar eentje met banaan, teffmeel, havermout, paranoten, hazelnoten, walnoten, zonnebloempitten en rozijnen. Een voedzame muffin die je kinderen zeker kunnen smaken.

4. Yoghurt Mr. Brownie

A post shared by The Tea Lab (@thetealab) on

Wie beweert dat yoghurt saai is, moet dringend eens een yoghurt van The Tea Lab proberen. Op het menu staan yoghurts met fruit en noten, maar als je je kinderen echt een plezier wilt doen moet je ongetwijfeld de Yoghurt Mr. Brownie bestellen. Deze yoghurt met brownie, karamel en homemade granola is een ontbijt dat ze nog lang zullen onthouden. Bovendien kun je bij The Tea Lab kiezen uit bio yoghurt of soja yoghurt.

Het is heel belangrijk om de dag goed te beginnen met een lekker ontbijt. En met deze 4 ontbijtjes maak je je kinderen super gelukkig. En nee, je hoeft dit niet zelf klaar te maken. Bestel al deze heerlijke ontbijtjes gewoon op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application