1. Maaltijden-inspiraties
  2. Een last-minute picknick? Met deze tips is je picknickmand in een mum van tijd klaar!
Zo Maak Je De Perfecte Picknick Zonder Tijd Te Verliezen

Een last-minute picknick? Met deze tips is je picknickmand in een mum van tijd klaar!

Last-minute beslissen om te gaan picknicken is heel fijn en kan heel romantisch zijn. Er is immers niets zo leuk als op het gras in het zonnetje te genieten van broodjes, drankjes en hapjes. Een goed gevulde mand is essentieel voor een geslaagde picknick. Want er is niks zo vervelend als net je kleedje te hebben uitgespreid om vervolgens te merken dat je iets vergeten bent. De ideale picknick bestaat uit eenvoudige snacks die je gemakkelijk kunt eten. Lekkere broodjes, een fris blikje bier, enkele hartige hapjes en om te eindigen een zoet dessert. Heb je geen tijd meer om dit alles nog klaar te maken? Geen paniek. Wij stelden een lijstje samen met dingen die je zeker niet mag vergeten én je kan het allemaal snel online bestellen!

1. Heineken NOW - Bier

Onmisbaar op een geslaagde picknick zijn verfrissende drankjes. Wijn is een goede optie, maar dan moet je ook denken aan een kurkentrekker en glazen. En zo raakt die picknickmand wel heel snel vol. Wij kiezen voor de makkelijke oplossing: biertjes! Heb je geen koude biertjes meer in de koelkast staan? Bestel dan ijskoud Hollands Heineken bier bij Heineken NOW. Die worden geleverd in handige blikjes.

2. Borrelbox Amsterdam - Homemade borrelhapjes

Bij een fris drankje horen natuurlijk lekkere hapjes. Vind je kaas van de supermarkt en chips maar alledaags? Bestel dan een Borrelbox bij Borrelbox Amsterdam. Alle hapjes worden huisgemaakt en dat proef je ook. De basisboxen worden gevuld met vegetarische hapjes en als extraatje kun je er ook nog een box met kaas- of vleeswaren aan toevoegen. De hapjes smaken heerlijk bij je koud biertje en ze zorgen voor extra gezelligheid tijdens de picknick. 

3. Broodcompany - Belegde broodjes

A post shared by Shamal Swiers (@itsshamal) on

Verse, belegde broodjes smaken altijd goed en je kunt ze uit het vuistje eten. Ideaal voor bij een picknick dus. En lekkere belegde broodjes vind je in overvloed bij de Broodcompany. Alle broodjes zijn vers en biologisch en dat geldt ook voor het beleg. Bovendien heb je hier veel heerlijke opties: broodje caprese, broodje gerookte zalm, broodje geitenkaas en honing en broodje rosbief. Natuurlijk hoef je niet te kiezen en kan je ze allemaal bestellen. Snij de broodjes gewoon doormidden zodat iedereen kan proeven.

4. Cheesecake Company - Cheesecake

Een zoet dessert mag natuurlijk ook niet ontbreken bij een picknick. En wat is er nu lekkerder dan cheesecake? Bij de Cheesecake Company kun je cheesecake bestellen in verschillende smaken: mango, Nutella, blueberry-lemon en nog veel meer. Naast cheesecake staan er nog meer zoetigheden op het menu, zoals brownies, bananenbrood en red velvet koekjes. Meer heb je niet nodig om je picknick op een succesvolle manier af te sluiten!

Met deze heerlijke hapjes en drankjes is je last-minute picknick in een mum van tijd klaar. Jij hoeft alleen nog alles in de picknickmand te leggen, je zonnebril op te zetten en je kan vertrekken. Wil je nog meer heerlijke snacks ontdekken die snel aan huis geleverd kunnen worden? Neem dan eens een kijkje op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application