1. Maaltijden-inspiraties
  2. Op zoek naar een kindvriendelijk gerecht? Met deze vijf ideeën scoor je altijd!
Kindvriendelijk Eten Om Van Te Smullen - Vijf Lekkere Maaltijden

Op zoek naar een kindvriendelijk gerecht? Met deze vijf ideeën scoor je altijd!

Elk kind is anders en vindt dus ook andere gerechten lekker. Toch zijn er een paar klassiekers waar bijna alle kinderen dol op zijn. Denk maar aan spaghetti met gehaktballen, macaroni met kaas en pizza. Een kindvriendelijk gerecht moet toegankelijk zijn en mag vooral niet te pittig en gekruid smaken. Daarnaast moet je er ook op letten dat er geen alcohol in zit. Natuurlijk moet het vooral lekker zijn. Weet je niet zo goed waar je wat kan bestellen voor je liefste zoon of dochter? Geen probleem. Wij zochten vijf kindvriendelijke maaltijden voor je uit.

1. Spaghetti Meatballs

Welk kind lust er nou geen traditionele spaghetti? En ze worden al helemaal enthousiast als er ook gehaktballetjes bij geserveerd worden. Dan kan het feestje pas echt beginnen. Zet de Spaghetti Meatballs van Ciao Bella op tafel en je tovert gegarandeerd een brede glimlach op hun gezicht. Deze spaghetti is eenvoudig en helemaal niet pittig. Pasta met een lekkere tomatensaus en rundergehaktballetjes.

2. Pizza

Soms heb je een drukke dag op het werk en vervolgens moet je nog je kinderen oppikken en naar hun hobby's brengen. Tijd om zelf te koken zit er dan echt niet meer in. Op van dit soort dagen kun je kiezen voor een lekkere pizza. Met dit gerecht scoor je altijd bij je kinderen. Bij het woord 'pizza' alleen al springen je kinderen meteen in de lucht. Maak je keuze bij Renato's Pizzeria en bestel een pizza met vlees, vis of vegetarisch.

3. Chicken Nuggets King Jr. Meal

Kinderen zijn helemaal gek op het krokante korstje en de zachte vulling van kipnuggets. Deze gepaneerde kippenhapjes smaken het best met een goede kwak tomatenketchup en eventueel nog wat frietjes. Wil je een maaltijd die helemaal op maat van je kind is? Bestel dan de Chicken Nuggets King Jr. Meal van Burger King. Dit is een kindermenu met kipnuggets, een kleine portie friet en een drankje. 

4. Stamppot Boerenkool

A post shared by 🌸Vee🌸 (@msveedc) on

Natuurlijk kun je je kinderen niet elke dag een vette hap voorschotelen. Gelukkig kun je ook tal van gezonde kindvriendelijke gerechten bestellen. Wat dacht je van een lekkere stamppot? Dit is een lekker en gezond gerecht dat je kinderen zeker lusten. En met een stevige gehaktbal erbij, eten ze voor je het weet hun buikje rond. Traditionele stamppotten met gehaktballen kun je bestellen bij Mister Meatball. Maak je keuze uit de stamppot hutspot, andijvie, boerenkool, bietjes of zuurkool.

5. Ham Kaas Tosti

Een eenvoudige tosti gaat er bij vrijwel elk kind vlotjes in. Bestel een klassieke tosti met ham en kaas bij The Tosti Club en kies voor jezelf een spannender exemplaar uit. Je kunt hier de lekkerste tosti's bestellen met vlees, vis of groenten. Er is er altijd wel eentje te vinden naar jouw smaak en naar die van je kinderen.

Heb je haast of geen zin om te koken en wil je snel een lekkere maaltijd bestellen voor je kinderen? Maak dan je keuze uit deze vijf gerechten. Natuurlijk vind je op Deliveroo nog veel meer kindvriendelijke maaltijden.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application