1. Maaltijden-inspiraties
  2. Wat Zijn Jouw Favoriete Koekjes En Wat Zeggen Deze Koekjes Over Jouw Karakter?
Koekjes Die Passen Bij Jouw Persoonlijkheid

Wat Zijn Jouw Favoriete Koekjes En Wat Zeggen Deze Koekjes Over Jouw Karakter?

Warme, vers gebakken koekjes.. daar zegt niemand nee tegen. Koekjes zijn enorm veelzijdig. Je hebt ze in ontelbaar veel kleuren, vormen en smaken. Vandaar ook dat echt iedereen er gek op is. Een koekje voor bij de koffie of gewoon om tussendoor van te snoepen. Het smaakt altijd. Maar welke smaak vind jij het lekkerst? En heb je een paar favorieten? Jouw voorkeur kan heel wat zeggen over jouw persoonlijkheid. Wat verraadt jouw favoriete koekje over jou?

1. Nieuwsgierig als een Speculoos Caramel Crunch 

Ben jij iemand die niet zomaar het eerste het beste koekje uitkiest, maar hier veel zorg aan besteedt? De smaak moet voor jou verrassend en een tikkeltje extravagant zijn. En dat is precies hoe het koekje Speculoos Caramel Crunch in mekaar zit. Dit is geen eenvoudig koekje met chocolade. De speculoos en de karamel geven dit koekje een extra dimensie. En dat past perfect bij jouw persoonlijkheid. Jij bent mysterieus, zorgzaam en uniek en je probeert graag nieuwe dingen uit. Bestel dit koekje bij Sherlock's Place en geniet van een heerlijk momentje voor jezelf!

2. Verleidelijk als een chocolade brownie

Is jouw motto: hoe meer chocolade, hoe beter? En zou je dus bijna een moord begaan voor de perfecte brownie? Dan ben jij vast iemand die van verleiden en flirten houdt. Chocolade is voor jou onweerstaanbaar lekker. En net zoals chocolade ben jij ook sensueel en heb je een zacht karakter. En oh, wat hebben wij goed nieuws voor jou! De brownie van New Fork HNK is een brownie met extra veel chocolade, vers uit de oven en nog lekker smeuïg vanbinnen.

3. Zo stoer als een Nootjes Stroopwafel

Sommige mensen beweren dat jij een vrij koele eerste indruk maakt. Je geeft je niet zo snel bloot en houdt in het begin een beetje afstand. Maar diep vanbinnen ben je heel gevoelig. Als je je eenmaal op je gemak voelt bij iemand, komt je warme karakter volledig naar boven. Mensen hebben jou dan ook graag in de buurt. Het koekje dat het best bij jouw persoonlijkheid past is de nootjes stroopwafel. Krokant aan de buitenkant, maar zacht vanbinnen. En iedereen weet dat je voor de lekkerste stroopwafels bij Van Wonderen Stroopwafels moet zijn. Hier vind je werkelijk alle smaken terug!

4. Avontuurlijk zoals de Blondie

Jij bent een echte durver en dat is iets waar de mensen om je heen naar opkijken. Jij doet namelijk niets liever dan spanning en avontuur opzoeken en grijpt dan ook elke kans die op je pad komt. Naast die stoere façade, ben je ook enorm sociaal en zorg je er steeds voor dat iedereen zich goed voelt. De Blondie van Visser & Ko is dan ook een koekje dat jou op het lijf geschreven is. Dit is een bastognekoek die er een beetje hard en rotsachtig uitziet, maar het laagje witte chocolade zorgt voor een zachte en zoete toets. 

Herken jij jezelf in één van deze heerlijke koekjes? Of denk je daar niet teveel bij na en eet je ze liever allemaal op? Op Deliveroo kun je zoveel lekkere koekjes bestellen als je wilt.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application