1. Maaltijden-inspiraties
  2. Inspiratie nodig voor je Pasen diner? Deze 4 gerechten met ei zijn pure verwennerij!
De 4 Lekkerste Gerechten Met Ei Voor Je Pasen Diner

Inspiratie nodig voor je Pasen diner? Deze 4 gerechten met ei zijn pure verwennerij!

Paasbrunch of Paasdiner? Een ei hoort er nu eenmaal bij. Met Pasen eten we volop eieren en niet enkel de chocolade versie. Tijdens het ontbijt of de brunch kun je genieten van een lekker gekookt eitje, maar ook als avondmaal zijn er heel wat smaakvolle opties met ei. Ben jij misschien geen liefhebber van een gekookt of gebakken eitje? Kies dan voor gerechten waarin eieren verwerkt worden zoals noedels, rijst of sushi. Wil je nog meer leuke ideeën opdoen voor het Paasdiner? Dan geven wij je met plezier 4 mogelijkheden die gegarandeerd in de smaak zullen vallen.

1. Vegi Deluxe

Eieren kun je op veel manieren klaarmaken. Hou je van een verse omelet en tegelijk ook van sushi? Waarom zou je dan de twee niet eens met elkaar combineren? De chefs van Sushi Time Utrecht vonden dit een goed idee en gelijk hadden ze. De Vegi Deluxe zijn speciale sushi rolls met roomkaas, omelet, veggies gerold in een tofu envelopje, chuka wakame salade, Japanse mayonaise en krokante uitjes. Een geweldige optie voor je Pasen diner.

2. Rames Bersama

Gebakken rijst met ei, dat smaakt altijd lekker. In de Indonesische keuken komt dit gerecht erg veel terug. Het eitje geeft de rijst extra veel smaak en textuur. Een traditioneel gerecht uit Indonesië is rames, dit is eigenlijk hetzelfde als nasi goreng met groenten, vlees of andere ingrediënten. Wij gingen op zoek naar de lekkerste rames en kwamen uit bij de Rames Bersama van Toko Bersama. Dit authentieke gerecht met rames wordt bereid met groenten, vlees, kip saté, ei en vis of garnalen. Zo veel heerlijke ingrediënten in één gerecht, dat kan niet anders dan lekker smaken.

3. Huevos Rotos Con Jamon

Niet alleen in de Aziatische keuken wordt er veel met eieren gekookt, ook in Spanje weten ze een lekker eitje wel te waarderen. Een heel leuk idee voor Pasen is Spaanse tapas eten. Lekker gezellig met zijn allen rond de feesttafel proeven van allerhande Spaanse hapjes. En ook daar kunnen eitjes in verwerkt worden. Kijk maar eens naar de menukaart van Ele Tapas. Hier vind je een uitgebreide lijst met speciale, warme en koude Spaanse tapas. En om helemaal in de paassfeer te blijven mogen de Huevos Rotos Con Jamon zeker niet ontbreken. Dit is een gerecht met roerei, aardappel, Spaanse ham en varkensvlees.

4. Pancit Palabok

Mag het nóg wat origineler? Kies dan voor een gerecht dat je nog nooit geproefd hebt, zoals de Pancit Palabok uit de Filipijnse keuken. Daar kun je je gasten aangenaam mee verrassen. Dit is een bijzonder lekkere maaltijd met noedels met garnaal, hardgekookt ei, gerookte vis en knapperige varkenshuid. Zo zet je eens iets nieuws op tafel met Pasen. Dit unieke gerecht kun je bestellen bij Baryo Pilipinas.

Maak het lekker gezellig met Pasen door samen te genieten van een feestelijk avondmaal. Gerechten met ei zijn de perfecte keuze op deze feestdag. Deze en nog vele andere heerlijke gerechten met ei kun je bestellen op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application