1. Maaltijden-inspiraties
  2. Wil je iemand verwennen? Dit diner cadeau valt bij iedereen in de smaak!
Het Perfecte Diner Cadeau Om Thuis Van Te Genieten

Wil je iemand verwennen? Dit diner cadeau valt bij iedereen in de smaak!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je vrienden of familieleden? Geef ze dan een verrukkelijk diner cadeau dat ze gezellig thuis kunnen opeten. En nee, jij hoeft zelf niet achter de kookpotten te gaan staan. Online kun je de heerlijkste gerechten bestellen en ze vervolgens laten afleveren op het adres van je keuze. Dat is voor jou lekker handig en je doet de ontvanger er een groot plezier mee. 

1. Spiekeria - Pizza Quattro Formaggi

Weet je niet goed met welk eten je je geliefden een plezier kan doen? Ga dan voor pizza! Deze Italiaanse specialiteit is het lievelingsgerecht van vrijwel iedereen. Pizza's worden belegd met oneindig veel verschillende ingrediënten. Houden je vrienden van kaas? Dan zit je met de Pizza Quattro Formaggi van Spiekeria zeker goed. Deze pizza wordt belegd met tomaat, kaas, feta, mozzarella en gorgonzola. 

2. Aperitivo - Caprese di Bufala

A post shared by Rebel Horeca (@rebelhoreca) on

Eén van de meest bestelde pizza's van Italiaans restaurant Aperitivo is de Caprese di Bufala. De ingrediënten zijn eenvoudig, maar smaken bijzonder lekker samen: tomatensaus, buffelmozzarella, vleestomaat en basilicum. Deze pizza kun je het hele jaar door eten, omdat hij zo fris en licht is. En de gelukkige ontvangers van dit diner cadeau zullen het zeker met je eens zijn. Deze tijdloze pizza is bijzonder smaakvol en toch krijg je niet het gevoel dat je een zware maaltijd aan het eten bent.

3. Donatello's - Parmigiano

Bij Donatello's staan alle klassieke pizza's op het menu, maar je kan hier ook proeven van verschillende speciale pizza's met bijzondere ingrediënten en smaakcombinaties. Een pizza die bij iedereen in de smaak valt is de Pizza Parmigiano. Deze heerlijke pizza wordt belegd met tomaat, kaas, Parmaham, mozzarella, cherrytomaatjes, rucola en Parmigiano Reggiano. Parmigiano Reggiano staat bekend als de enige echte Parmezaanse kaas. Deze traditionele Italiaanse kaas geeft deze pizza een diepe en lichtjes pittige smaak.

4. Skiko's Dailycatesse - Margherita

Een pizza met veel toppings kan voor behoorlijk wat geknoei zorgen. En daar is niet iedereen voor te vinden. Een eenvoudige Pizza Margherita is dan een beter idee. De Pizza Margherita van Skiko's Dailycatesse wordt gemaakt met huisgemaakt deeg en verse toppings. Voor deze pizza geldt: 'hoe minder toppings, hoe beter'. Tomatensaus, mozzarella en oregano, meer is er niet nodig om een heerlijke Pizza Margherita te maken en over geknoei hoef je je geen zorgen te maken.

5. Vet Gezond - Pizza Vet Gezond

A post shared by Vet Gezond (@vetgezond) on

a

Hechten jouw geliefden veel belang aan gezonde voeding? Dan lijkt een pizza in eerste instantie misschien niet zo'n goed idee. Behalve als je voor de Pizza Vet Gezond kiest van Vet Gezond. Dit is een vegetarische pizza met gegrilde groenten, rucola, pesto en Parmezaanse kaas. Een geweldige keuze voor mensen die graag lekker én gezond willen eten!

Met welke pizza ga jij iemand gelukkig maken? Ben je er nog niet uit of zoek je naar nog meer lekkere opties? Neem dan zeker een kijkje op Deliveroo. Hier vind je altijd wel een verrukkelijke pizza die snel aan huis kan geleverd worden.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application