1. Maaltijden-inspiraties
  2. Verrukkelijk comfort food: de meest hemelse chocoladecakes van Utrecht
Chocoladecakes In Utrecht: de beste adresjes op een rij!

Verrukkelijk comfort food: de meest hemelse chocoladecakes van Utrecht

Een van de lekkerste desserts op aarde is ongetwijfeld de chocoladecake. Alleen al het idee van een smeuïge chocoladetaart doet het water in onze mond lopen en af en toe eens zondigen moet kunnen, vinden wij!  Heb je echter geen tijd om er zelf eentje te bakken? Dan bestel je er toch gewoon een. Wij gingen op zoek naar de meest verrukkelijke chocoladecakes van Utrecht.

1. Doppio - Rockslide Brownie

Bij Doppio kun je terecht voor lekkere broodjes, salades en ontbijt, maar wij zijn toch vooral fan van de Rockslide Brownie. Dat is een overheerlijke chocolade brownie met boterachtige caramel, brownie blokjes, geroosterde pecannoten en een topping van caramel. Verrukkelijk bij een dampende kop cappuccino!

2. Cacao - Chocolade bonbons

A post shared by Dieke van der Spek (@ludieke) on

Cacao is de ambachtelijke chocolaterie van Utrecht waar je hoogwaardige chocolade kan proeven die bereid wordt in het eigen atelier. Je kan er chocolade bonbons bestellen die je zelf kan samenstellen, zoals heerlijke repen met of zonder vulling en gekonfijt fruit omhuld met pure chocolade. Kortom, lekkernijen van de beste kwaliteit waar je steeds meer van wilt!

3. De Bakkerswinkel - Chocoladetaart

In De Bakkerswinkel kan je niet alleen terecht voor je dagelijks brood, maar ook voor heel wat lekkernijen: brownies, scones, croissants en uiteraard chocoladetaart. De chocoladetaart van De Bakkerswinkel is een echte klassieke chocoladetaart zonder veel poespas. En zo hebben we het graag. Heerlijk smullen van de zoete smaak van chocolade. Deze taart is bovendien glutenvrij. De Bakkerswinkel heeft ook nog heel wat andere vestigingen buiten Utrecht. Er is er dus altijd wel eentje in je buurt!

4. Coffee and Crumbs - Chocolate Fudge Cake

A post shared by Brancheteers (@brancheteers) on

Bij Coffee and Crumbs kan je genieten van lekkere belegde broodjes en hemelse desserts. Onze favoriet is zonder twijfel de chocolate fudge cake. Dit is een cake waar je meteen vrolijk van wordt! De chocolate fudge cake van Coffee and Crumbs is vrij machtig. Perfect als je snakt naar een vol gevoel. Het is een van de meest decadente chocoladetaarten die er zijn. Misschien niet meteen voor elke dag, maar oh wat smaakt dit heerlijk!

5. Anne & Max - Witte chocoladetaart

A post shared by Anne&Max (@annemaxcoffee) on

Bij Anne & Max kan je heerlijk ontbijten en lunchen. Je vindt er een mooi aanbod aan lekkere sandwiches, baguettes, panini, salades, soep en overheerlijke zoetigheden. En in dat laatste zijn wij hier geïnteresseerd! Hou je meer van witte chocolade? De witte chocoladetaart van Anne & Max is werkelijk onweerstaanbaar: een krokante bodem van koekjes, witte chocolade en zwarte bessen overgoten met een passievruchtencoulis. Wat heb je nog meer nodig?

Heb jij nu ook een onweerstaanbaar verlangen gekregen naar een overdadige chocoladecake? Dan ben je niet alleen! Neem snel een kijkje op Deliveroo en kies je favoriete dessert uit een van de adresjes bij jou in de buurt en wij doen de rest.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application