1. Maaltijden-inspiraties
  2. Deze Heerlijke Pannenkoeken Zijn Gebaseerd Op Jouw Lievelingsgerecht!
De Beste Pannenkoeken Met Jouw Favoriete Ingrediënten

Deze Heerlijke Pannenkoeken Zijn Gebaseerd Op Jouw Lievelingsgerecht!

Pannenkoeken smaken altijd lekker. Je kunt ze eten als ontbijt, lunch, tussendoortje of avondmaal. Een gewone pannenkoek heeft een eenvoudige basis, maar je kan er allerlei lekkere ingrediënten aan toevoegen. Zo heb je hartige pannenkoeken met kaas, groenten of vlees. Maar ook pannenkoeken met slagroom, chocolade en fruit. Wat is jouw lievelingsgerecht? Ben je meer een zoetebekje, hou je van exotisch eten of mag het lekker hartig zijn? Op basis van jouw lievelingsgerecht gaan wij raden welke pannenkoek jij het lekkerst vindt.

1. Een scheutje whiskey? Pannenkoek Stroganoff!

A post shared by Kim (@captkimothy) on

Teveel zoetigheid is niet aan jou besteed. Jij eet liever gerechten waar wat beet en pit in zit zoals Stroganoff, een Russisch gerecht met vlees, champignons, zure room en wodka. En op basis van deze pittige Russische smaken, bestaat er ook een heerlijke Pannenkoek Stroganoff. Echt iets voor jou dus! Deze pannenkoek kun je bestellen bij The Happy Pig Pancake Shop. Dit is een hartige pannenkoek met een traditionele Stroganoff vulling van champignons, paprika, ui, knoflook, peterselie en wodka. 

2. Dada Gulung: Aziatische pannenkoek met kokos

Het jij het allerliefste exotische gerechten met kokos? Zoals een geurende Thaise curry met kokos of desserten met kokosschaafsel? Dan moet je dringend de Dada Gulung proeven van Nooch. Nooch is een restaurant waar je de lekkerste Aziatische gerechten en sushi kunt bestellen. En als nagerecht staat er een heerlijke pannenkoek met kokosschaafsel en Javaanse suiker op het menu: Dada Gulung. Dit is dé ultieme pannenkoek voor jou! Bovendien kun je deze pannenkoek de hele dag door bestellen. Bij Nooch kun je dus altijd terecht als je drang naar een pannenkoek met kokos onweerstaanbaar wordt!

3. Stevig ontbijten met de Boeren pannenkoek

A post shared by GISÈLE. (@gigigisele) on

Hou jij van een stevig ontbijt met een omelet van bijvoorbeeld spek, paprika en champignons? Zo'n ontbijt dat je meteen de nodige power geeft om de dag te starten? Dan ga je deze pannenkoek ook super lekker vinden. De Boeren pannenkoek van De Pannekoekenbakker is een overheerlijke pannenkoek die gemaakt wordt met spek, ham, ui, champignons, paprika en ananas. Na het verorberen van deze pannenkoek kun je de hele wereld aan! Bij de Pannekoekenbakker kun je smullen van echte, authentieke pannenkoeken zoals ze vroeger gemaakt werden en dat merk je ook meteen na één hap uit de Boeren pannenkoek.

4. Crêpes op zijn Frans met de Smoked Salmon & Cream Cheese

Is de Franse, verfijnde keuken meer jouw ding? Dan heb je waarschijnlijk liever flinterdunne crêpes in plaats van een dikke pannenkoek. En gaat een lekker stukje gerookte zalm er altijd wel in? Dan is jouw favoriete pannenkoek ongetwijfeld de Smoked Salmon & Cream Cheese van Crepe Affair. Dit is een crêpe die gevuld wordt met gerookte zalm, bieslook-roomkaas, spinazie, rode ui en een mosterd-dillesaus. Alle crêpes worden hier elke dag vers bereid volgens het traditionele Franse recept. En naast hartige crêpes kun je hier ook smullen van zoete crêpes, wafels, salades en smoothies. 

Op Deliveroo vind je pannenkoeken met alle mogelijke smaken en ingrediënten. Zoek dus meteen een adresje in je buurt en bestel een pannenkoek op basis van jouw lievelingsgerecht!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application