1. Maaltijden-inspiraties
  2. Pimp je lunch met deze vijf heerlijke luxe broodjes!
Luxe Broodjes Om Mee Uit Te Pakken - Gegrild Speenvarken En Meer

Pimp je lunch met deze vijf heerlijke luxe broodjes!

De lunchtrommel van de gemiddelde Nederlander wordt al lang niet meer gevuld met enkel twee sneetjes brood en een plakje kaas. Het mag tegenwoordig wel wat spannender zijn. Hippe broodjeszaken met luxe broodjes duiken overal op. Ze bieden verschillende soorten brood en beleg aan. Denk maar aan een Italiaanse bol met parmaham en truffelmayonaise of ciabatta met gegrild speenvarken. Hieronder volgen nog meer lekkere luxe broodjes. 

1. Italiaanse Bol Parmaham

Een Italiaanse bol is een beetje luxueuzer dan de gewone boterham. Zeker als je de bol belegt met ingrediënten die niet zo alledaags zijn. Het is de ideale lunch voor als je eens wat afwisseling wilt. Brood eten we elke dag en als je steeds voor hetzelfde brood kiest, kan het al snel een beetje saai worden. De Italiaanse bol met parmaham van Hergo is een heerlijk luxe broodje met gesneden parmaham, basilicummayonaise of truffelmayonaise, pecorinokaas en pijnboompitjes. Allemaal verse, Italiaanse ingrediënten voor de ultieme lunch.

2. Gegrild Speenvarken

Hou je van Italiaans brood? Kies dan eens voor ciabatta belegd met gegrild speenvarken. Als je dit broodje tevoorschijn haalt tijdens de lunch, maak je je collega's misschien wel een tikkeltje jaloers. Bij Cora Delicatessen kun je dit goddelijke broodje bestellen. Naast gegrild speenvarken wordt de ciabatta belegd met buffelmozzarella, mesclun en truffelmayonaise. Het ciabatta brood wordt vers gemaakt met zwarte olijven. Daarnaast kun je ook kiezen uit bruin meergranen of een wit stokbroodje.

3. Bun Meatloaf

A post shared by Bunstagram (@bunrotterdam) on

Als je 's middags grote honger hebt, kan een broodje belegd met lekker vlees enorm goed smaken. De Bun Meatloaf van Bun is het beste broodje met vlees. De broodjes worden hier zelfgemaakt en gebakken in de steenoven en uitsluitend belegd met huisgemaakte producten. Daar kan echt niets tegenop! De Bun Meatloaf wordt gemaakt met Mexicaans gehaktbrood, cheddar, chili-limoenmayonaise, ui, tomaat en sla. Dit luxe broodje bezorgt je een heerlijke sensatie van genot!

4. Pistolet Gezond

A post shared by Berry's (@berryslunchroom) on

Als je graag ronde en knapperige broodjes eet, moet je zeker eens een pistolet eten als lunch. Twijfel je tussen een broodje met ham of kip? Ga dan gewoon voor allebei! De Pistolet Gezond van Berry's Lunchroom is een pistolet met boerenachterham, jonge kaas, kipfilet, tomaat, sla en romige mayonaise. Extra veel ingrediënten maken je broodje nóg lekkerder en dit broodje is daar het bewijs van!

5. Chicken BBQ

A post shared by Ben Ten (@supercoolben) on

Ben je al aan het dromen over een heerlijke barbecue in het zonnetje? Kies dan voor de Chicken BBQ van Broodje Smits. Dit is een Italiaanse bol met kipfilet, bacon, geroosterde uitjes en bbq-saus. Echt een broodje dat je meteen wilt verslinden. De kip smaakt heerlijk bij de saus en de bacon maakt het helemaal compleet. Broodje Smits werd in 2014 verkozen tot de beste broodjeszaak van Eindhoven, dus je mag er zeker van zijn dat alles hier superlekker is.

Van deze vijf luxe broodjes wil je onmiddellijk een grote hap nemen. En gelukkig hoef je ze niet zelf te maken. Ga gewoon naar Deliveroo, maak je keuze en er komt meteen een luxe broodje jouw richting uit.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application