1. Maaltijden-inspiraties
  2. Kies eens voor hartig met deze hemelse quiches, pasteitjes en taarten!
Lekker Hartig - Quiche, Vleespasteitjes En Carrot Cake

Kies eens voor hartig met deze hemelse quiches, pasteitjes en taarten!

Bij een cake denk je vaak meteen aan een chocoladecake of een andere zoete variant. Toch zijn er ook heel veel hartige cakes en pasteitjes die zeker de moeite waard zijn. Zet regelmatig eens een hartige quiche op tafel. Of wat dacht je van een hartig pasteitje met gehakt of een wortelcake? Hartige taarten zijn de perfecte weekendmaaltijd. Ze zijn eenvoudig te bereiden en de tijd dat de taart in de oven zit, kun je besteden aan andere dingen. Natuurlijk kun je ook online de lekkerste hartige taarten bestellen. Vergeet even al die zoetigheid en wissel eens af met deze hartige lekkernijen.

1. Quiche Spinazie Geitenkaas

Een quiche is een lekkere hartige taart die je kan vullen met wat je maar wilt. Fijne vleeswaren, kaas of groenten, je hebt quiches in diverse varianten. Een verse quiche die net uit de oven komt is een genot voor al je zintuigen. Je kan het eten als lunch, avondmaal en ook als snack. Met quiches kun je heel creatief zijn en je kan het lekker delen met je familie of vrienden. En niet alleen met de ingrediënten kun je creatief zijn, ook met de vorm. Miniquiches als voorgerecht zijn ook heel lekker. Wil je graag een heerlijke quiche bestellen? Bij Peperwortel kun je genieten van een vegetarische quiche met spinazie en geitenkaas.

2. Pasteitjes Gehakt

Liefhebbers van quiche zullen zeker ook houden van hartige pasteitjes. Dit zijn bladerdeeghapjes met een lekker hartige vulling. Eet enkele pasteitjes als lunch of tussendoortje en je honger is meteen gestild. De warme pasteitjes met gehakt van Buiten zijn een echte lekkernij. Het gehakt wordt goed gekruid zodat het pasteitje barstensvol smaak zit. Naast de pasteitjes met vlees heb je bij Buiten ook een vegetarische variant met zoete aardappel. De pasteitjes worden geserveerd met salade en yoghurtsaus.

3. Gyoza

Ook in Japan kun je lekkere gevulde deeghapjes eten. Gyoza wordt gemaakt van bloem, water en een snufje zout. In het deeg wordt een mengsel gedaan van fijngehakte groenten, vlees, vis of tofu. Deze Japanse pasteitjes worden gebakken tot ze een licht krokant korstje krijgen. Je kunt ze heerlijk dippen in wat sojasaus of een andere dipsaus. Bestel traditionele Japanse gyoza bij A-fusion. Lekker als hapje of voorgerecht.

4. Carrot Cake

Als je houdt van zoete taarten, moet je zeker ook eens kiezen voor een worteltaart. Deze taart wordt gevuld met gezonde wortelen en toch smaakt hij niet naar wortelen. De smaak van worteltaart is eerder kruidig. De lekkerste worteltaarten worden omhuld met een laagje cream cheese. Het is een perfecte taart om van te smullen op een regenachtige herfstdag met een kopje thee, maar eigenlijk smaakt het gewoon altijd. Bij SUE kun je een overheerlijke Carrot Cake bestellen. Deze cake is zo lekker dat je die traditionele chocoladetaart even helemaal vergeet.

Taarten of cakes hoeven niet altijd zoet te zijn. Hartige taartjes, pasteitjes en cakes kun je eten als een volwaardige maaltijd of als hapje of tussendoortje. Bestel de lekkerste quiches en taartjes met hartige ingrediënten op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application